Postup přípravy
Krok 1: Na delší proužky nakrájené maso promícháme s prolisovaným česnekem, pepřovým kořením a olivovým olejem. Necháme v ledničce minimálně 24 hodin uležet.
Krok 2: Vezmeme z každého druhu masa jeden kus, z jedné strany sepneme párátkem, spleteme cop a druhý konec taky sepneme párátkem.
Krok 3: Na kostičky nakrájený domácí špek dáme vyškvařit, přidáme na kostičky nakrájenou anglickou, lehce zarestujeme, přidáme cibuli nakrájenou na půlcéčka, necháme zesklovatět, vložíme na větší kusy nakrájenou hlívu, okmínujeme a pod pokličkou dusíme.
Krok 4: V pánvi rozehřejeme olej a copy zhruba 4 minuty z každé strany opékáme.
Krok 5: Copy solíme až na talíři. Podáváme s dušenou hlívou a česnekovými bramborami.
Zveřejněno 30. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Trojbarevný cop
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k805
Moje poznámka
Trojbarevný cop
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k805
Nejnovější recepty
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 15 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 19 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 21 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno 18. 9. 2025 11:38:51
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
IvonaSch před 8 minutami
Domácí kmínový chleba
AjkaS před 14 minutami
Kapustičky v kari omáčce
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 31 minutami
Kuřecí smetanový pekáček
mar.bystricka před 49 minutami
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
janatka před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
janatka před 1 hodinou
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
janatka před 2 hodinami
Krůtí játra ve smetaně
rokoko před 2 hodinami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 3 hodinami
Báječný perník
Avenos@seznam.cz před 4 hodinami
Tématické fráze:
cop,
cibulový cop,
cop z cibule,
druhy copů,
jak udělat cop,
recepty z hlívy ústřičné,
česnekový cop návod,
top cop,
kuřecí cop,
recept na zpracování česneku,
recepty cop,
cibulovy cop navod,
návod na česnekový cop,
masovy cop,
cop z česneku,
cop recept,
cop z česneku návod,
cop cibule,
trojbarevný cop,
kuřecí prsa po lucembursku
Suroviny:
svíčková hovězí,
panenka vepřová,
prsa kuřecí,
hlíva ústřičná,
slanina uzená,
slanina anglická,
cibule,
česnek,
kmín drcený,
koření steakové pepřové,
olej olivový,
sůl,
olej
Komentáře (13)