Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 783 kJ / 904 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,35 g |
Tuky | 24,35 g |
Vláknina | 11,98 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 1,54 g |
Sůl | 3,78 g |
Sacharidy | 122,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lilky plněné rýži
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YnlA
Moje poznámka
Lilky plněné rýži
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YnlA
Nejnovější recepty
Domácí libečková sůl
Přidáno před 2 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 6 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 7 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 7 hodinami
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 7 hodinami
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 6 minutami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 1 hodinou
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 2 hodinami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 4 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 6 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 6 hodinami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 9 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 20 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 21 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 21 hodinami
Tématické fráze:
lilek s ryzi,
plněný lilek rýží,
recepty lilek s rýží,
recepty na plněný lilek,
lilek plneny ryzi,
recepty lilek,
plněný lilek s rýží,
plněné lilky,
recept lilek,
baklazan s ryzi,
plněny lilek,
lilek recepty,
plněné baklazany,
lilik s rýží,
lilek a ryze recepty,
plněný lilek ryže,
lilek s rýží,
plneny baklazan s ryzi,
plněné lilek masem s ryzi,
plněný lilik
Suroviny:
baklažán,
rýže,
rozinky,
rajče,
cibule,
pepř mletý,
sůl,
olej,
skořice mletá,
nať petrželová,
sýr
Komentáře (4)