Postup přípravy
Krok 1: Vykostěný bůček nařízneme tak, abychom z něj vytvořili plát. Jemně naklepeme (přes folii), potřeme hořčicí, posolíme, opepříme.
Krok 2: Poklademe plátky angl. slaniny a míchanými vajíčky (které jsou ještě jemně tekutá). Přidáme nakrájenou na proužky ster. kapii a okurky.
Krok 3: Míchaná vejce: rozklepnutá vejce dáme na pánvičku s olejem, mírně osolíme, opepříme,mícháme do mírného ztuhnutí. Počkáme, až vychladnou a plníme jimi roládu.
Krok 4: Zabalíme a převážeme nití.
Krok 5: Do kameninové nádoby PH vložíme na kolečka nakrájenou cibuli, roládu, podlijeme. Maso ještě mírně osolíme, okmínujeme.
Krok 6: Zapneme na 3 hodiny HIGH, poté můžeme dopéci v troubě cca 20- 30 minut "na kůrčičku".
Krok 7: Roládu po upečení vyjmeme, šťávu zahustíme, jak jsme zvyklí, dochutíme. Já jsem použila "omáčku k pečeni" a "mysliveckou omáčku" od f. Nikal, která omáčku mírně zahustí a dochutí.
Zveřejněno 4. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůčková roláda z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oVWj
Moje poznámka
Bůčková roláda z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oVWj
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 2 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 3 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 11 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 1 minutou
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 55 minutami
Sýrová roláda
Fitulka před 57 minutami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 58 minutami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 2 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 3 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 13 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 13 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 13 hodinami
Tématické fráze:
bůčková roláda,
roláda z bůčku s míchanými vejci,
bůčková roláda recept,
hovězí roláda pomalé pečení,
výborná bůčková roláda recept,
recepty pro nemocné dnou,
kucharka pro pomaly hrnec,
recepty z pomalého hrnce,
recept bučkova rolada,
bůčková roláda recepty,
pomaly hrnec recepty,
pomalý hrnec kuchařka,
recepty bůčková roláda,
kuchařka pro nemocné dnou,
bůčková rolka,
recepty pro pomalý hrnec,
hrnec na pomalé pečení,
recept na bučkovou roládu,
recepty pomalý hrnec,
rolada v pomalém hrnci
Suroviny:
bůček vepřový,
vejce,
okurky sterilované,
kapie sterilovaná,
olej,
slanina anglická,
hořčice,
sůl,
pepř,
kmín celý,
cibule,
voda
Komentáře (15)
Díky za bodíky
+
Jinak se budu opakovat - jejich bujon tzv. Univerzální polévka je bezvadná, vhodná i pro vegetariány, bez purinů, cholesterolu