Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 157 kJ / 2 189 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,19 g |
| Tuky | 47,60 g |
| Vláknina | 29,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 5,91 g |
| Sůl | 14,70 g |
| Sacharidy | 370,08 g |
Postup přípravy
Krok 1: Suroviny necháme v pekárně zpracovat programem Těsto.
Krok 2: Vykynuté těsto propracujeme a rozdělíme na 4 díly. Každý vyválíme, naplníme, zavineme a dáme kynout na bagetový plech.
Krok 3: Necháme cca 35 - 45 minut kynout, pomašlujeme vejcem, posypeme semínky a pečeme ve vyhřáté troubě při 180°C / cca 20 minut.
Zveřejněno 4. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bagety s plným bříškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nxWR
Moje poznámka
Bagety s plným bříškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nxWR
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 4 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 4 hodinami
Rychlá polévka s mrkví, hráškem a strouháním
Přidáno před 4 hodinami
Florentýnky z ořechové směsi
Přidáno před 5 hodinami
Kakaové pusinky
Přidáno před 5 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Expresní svíčková na smetaně
mafinka888 před 22 minutami
Bramboráčky
Anickamanicka před 1 hodinou
Domácí langoše
Jurkano před 1 hodinou
Perníčky
horakova654 před 1 hodinou
Kuřecí prsa po francouzsku
Javor před 2 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Dasa65 před 2 hodinami
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Michal_amater před 2 hodinami
Vařená majonéza
SenBri před 2 hodinami
Masové kuličky na způsob guláše
BinaSa před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Misa12345 před 3 hodinami
Tématické fráze:
bagety recept,
náplň do bagety,
bagetový plech,
náplně do baget,
náplň do baget,
bagety,
jak naplnit bagetu,
domácí pekárna recepty,
jak udělat bagetu,
bageta recept,
cim naplnit bagetu,
náplně do bagety,
bagety náplně,
gomasio recept,
jak naplnit bagety,
šunková bageta recept,
bagety náplň,
jak si udělat bagetu,
domácí bageta,
náplň bagety
Suroviny:
voda,
cukr,
kečup sladký,
olej olivový,
pepř,
koření grilovací,
sůl,
mouka hladká,
droždí čerstvé,
salám šunkový,
sýr tvrdý,
kečup sladký,
olej,
cibule,
houby,
česnek,
vejce,
sýr,
semínka dýňová
Komentáře (28)
Cibule a hub bych se v teple asi trochu bala.
S dotazem na sypání přidávám, že já sypu tak, že promíchám sezam s drceným kmínem a dodatečne přidám slunečnicí a zdá se mi to vyhovující. Bagetkám i šikovné pekařce posílám bodík
Lenco (neregi.) gomasio mi donesla kamárádka, prodává ve Zdravé výživě. Je moc dobré třeba i na chleba s máslem nebo jen tak, na mls. Udělat doma by možná šlo, ale nevím, jestli jádra nejdřív posekat a pak opražit nebo naopak. A pak prosolit.
Dýňové gomasio mívají ve většině prodejen se zdravou výživou nebo se dají koupit na netu v nějakém podobném eshopu, například
http://www.biokvalita.cz/index.php?akce=detail&zbo... nebo http://www.biosfera.cz/bionebio-dynove-gomasio-bio.... Lze si ho také udělat doma