Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 249 kJ / 2 211 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,63 g |
| Tuky | 41,51 g |
| Vláknina | 70,97 g |
| Cholesterol | 37 mg |
| Sodík | 636 mg |
| Sůl | 1,48 g |
| Sacharidy | 361,88 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbové rizoto z kombinace hub sušených a čerstvých
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yn0A
Moje poznámka
Houbové rizoto z kombinace hub sušených a čerstvých
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yn0A
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 2 hodinami
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 7 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 22 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 23 hodinami
Neapolský salát
Přidáno 18. 12. 2025 12:37:40
Staročeský kuba
Přidáno 18. 12. 2025 12:01:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pravý vepřový guláš
Sima1996 před 2 minutami
Výborný piškotový korpus na dorty
lenkadra před 23 minutami
Vanilkové rohlíčky
PetraLA před 1 hodinou
Perníčky podle Mišky Kuličky
Janinka1135 před 2 hodinami
Krůtí maso na kari se smetanou
josef.ridic před 2 hodinami
Rýžový nákyp
josef.ridic před 2 hodinami
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 3 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 5 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 6 hodinami
Tématické fráze:
namáčení sušených hub,
pokrmy ze sušených hub,
namáčení hub,
recepty z čerstvých hub,
houbové rizoto,
namočení hub,
namoceni susenych hub,
pokrmy z čerstvých hub,
jak namočit sušené houby,
rizoto se sušenými houbami,
recepty ze sušených hub,
jidla ze sušených hub,
susene houby namaceni,
rizoto z mražených hub,
houbové rizoto že suchých hub,
recepty z hub,
houbove rizoto z mrazenych hub,
houbové recepty,
rizeto z hub,
recepty z hub
Suroviny:
houby sušené,
houby mražené,
rýže,
vývar masový,
cibule,
česnek,
máslo,
mascarpone,
sýr parmazán strouhaný,
bazalka čerstvá,
koření oregáno,
tymián,
šťáva citronová,
sůl,
pepř
Komentáře (20)
Recept se mi moc líbí
Tím neříkám, že je to jeho recept :) Jen je to moc dobré jídlo, tak to třeba příště zkusit i podle něj.
Tahle krémová, šťavnatá rizota itaského typu milujeme