Suroviny
Porce: 8 porcí určitě
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 164 kJ / 1 234 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 246,18 g |
Tuky | 16,16 g |
Vláknina | 14,56 g |
Cholesterol | 576 mg |
Sodík | 944 mg |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 23,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí guláš v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3QxM
Moje poznámka
Hovězí guláš v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3QxM
Nejnovější recepty
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 1 hodinou
Zelí s vepřovým masem
Přidáno před 10 hodinami
Pomazánka z červené řepy
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí orzo
Přidáno 4. 9. 2025 06:01:01
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Helenské rohlíky
Tynaja před 2 hodinami
Zeleninové lečo na zimu
janatka před 2 hodinami
Segedínský guláš
Kajkajak před 7 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 10 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 13 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 14 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 14 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 15 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 15 hodinami
Tématické fráze:
hovězí guláš,
guláš z kližky v pomalém hrnci,
hovězí guláš v pomalém hrnci,
hov.guláš,
hověz guláš,
hov guláš,
hovězí guláš recept,
hovězí guláš z pomalého hrnce,
gulas v ph,
hovezi gulas v ph,
recepty ph,
hov. guláš,
hovezy gulas,
ph recepty,
recepty pro ph,
pomaly hrnec hovezi gulas,
recepty v ph,
guláš v pomalém hrnci,
hovezigulas,
hovězí guláš pomalý hrnec
Suroviny:
kližka hovězí,
olej,
paprika čerstvá červená,
cibule,
feferonka,
pepř,
sůl,
majoránka,
česnek,
protlak rajčatový,
jíška tmavá instantní
Komentáře (14)
Taky dělám http://www.pomaly-hrnec.eu/topic16-hovezi-gulas.ht...
...teda spíše řidší maďarskou podobu bez mouky, šťávu hustí dostatek cibule...