Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 248 kJ / 1 971 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,36 g |
Tuky | 47,57 g |
Vláknina | 12,18 g |
Cholesterol | 361 mg |
Sodík | 109 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 327,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zázračná bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBlW
Moje poznámka
Zázračná bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBlW
Nejnovější recepty
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 1 hodinou
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 2 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 5 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 18 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno 20. 10. 2025 14:05:01
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno 20. 10. 2025 13:24:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové muffiny s ovocem
Petra.21 před 34 minutami
Buřtguláš samotáře Rermora
Dogys před 1 hodinou
Kuřecí čína
Cikitaka před 1 hodinou
Švestková buchta
ctomala před 1 hodinou
Švestková povidla
ctomala před 1 hodinou
Sterilovaná paprika s olejem
Michaela77 před 3 hodinami
Černá čočka s kořenovou zeleninou - příloha či teplý salát
Modraska před 4 hodinami
Borůvkové muffiny
olivka před 5 hodinami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Dagemar před 5 hodinami
Tématické fráze:
babovka z domácí pekárny,
bábovka v domácí pekárně,
kynutá bábovka z domácí pekárny,
bábovka z pekárny,
zázračná buchta,
zázračné kynuté těsto,
kynutá ořechová bábovka,
babovka v pekarne,
babovka domaci pekarna,
maková bábovka z domácí pekárny,
ořechová buchta z domácí pekárny,
ořechová bábovka z domácí pekárny,
domácí bábovka,
babovka do pekárny,
citrónovo tvarohová bábovka,
pekarna babovky,
domácí pekárna bábovka,
domácí pekárna recepty bábovka,
náplň šiml,
domácí pekárna recepty babovky
Suroviny:
voda,
cukr,
droždí,
vejce,
sůl,
máslo,
mouka hladká,
Komentáře (18)
Děkuji za odpověď Dáša Blatná
Peču tak už několik let