Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 283 kJ / 68 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,93 g |
Tuky | 0,33 g |
Vláknina | 8,28 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Utopenci pana hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N20N
Moje poznámka
Utopenci pana hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N20N
Nejnovější recepty
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 2 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 2 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 3 hodinami
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 42 minutami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 2 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 3 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 4 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 4 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 5 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 5 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 5 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 5 hodinami
Tématické fráze:
utopenci s dekem,
červený utopenci,
recept na utopence ze špekáčků,
utopenci recept,
utopenci dle puvodniho receptu,
domácí utopenci s dekem,
utopenci,
nakládané řezy ze ze špekáčků,
hajný ze šlajfu,
stary recept na utopence,
werichovy okurky recept,
utopence s dekem,
utopenci červený nálev,
utopenci recept s dekem,
utopenci ze špekáčků zalite dekem,
jednoduchý lák na utopence,
recept na vodní panu,
utopenci s koprem,
hajovna u slajfu,
recepty ze slajfu
Suroviny:
špekáček,
cibule,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
semínka hořčičná,
kopr,
voda,
ocet,
cukr,
sůl
Komentáře (15)
To se vám tedy podařilo
...ale ta úvodní fotečka by se asi sešla prohodit, když už tedy ne přímo vyhodit, že.
...no, mi tam ten Šlajf nevadí. Jeden hned vidí, odkud voda teče
Pro autor libdol: Omlouvám se za foto. Sice jsem ta původní fota vyměnil, ale nevím budou-li vyhovovat Vašemu vkusu a krasocitu.
Pro autor sunny.sofi: "Přešlajfováno" Ony moje recepty opravdu pochází z naší kuchyně z hájovny na "Šlajfu". Je to malebné údolíčko po Velhartickým hradem a název údolí je podle starého vodního mlýna a vodní pily na Šlajfu (z němčiny brzdilo se - schleifen, zde dřevo na pořez a obilí na mletí). Hájovna leží na chatou Jana Wericha a proti chatě pana profesora Vladimíra Kováříka (pokud Vám tato jména něco říkají, jsem rád). Narodil jsem se zde a žil tu svých prvních 30 let. Ale hlavně pro server toprecepty.cz pokud zadám do vyhledávače šlajf ukážou se mi všechny mé recepty. Máte podobné jednoduché vyhledávací heslo ?!!
To je něco hrozného a o těch receptech ani nemluvím.