Suroviny
Porce: 4-porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 435 kJ / 821 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,92 g |
Tuky | 45,11 g |
Vláknina | 40,00 g |
Cholesterol | 141 mg |
Sodík | 236 mg |
Sůl | 0,39 g |
Sacharidy | 44,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampionová rychlá polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jkJP
Moje poznámka
Žampionová rychlá polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jkJP
Nejnovější recepty
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 8 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 18 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 19 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 20 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 8 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 8 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 8 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 9 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 10 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 10 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 11 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 12 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 13 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 13 hodinami
Tématické fráze:
žampionová polévka bez smetany,
žampionová polévka,
jak dlouho vařit žampiony,
recept na žampionovou polévku,
žampionová polévka od dámy evelinka,
zdravá žampionová polévka,
žampiony bez restování,
zapionova polevka zdrava,
jak smažit žampiony,
jak dlouho se smazi žampiony,
žampióny om,
zampionova polévka zdrava,
žampionová polévka recept,
zampionova polevka top recepty,
zampionova polevka bez smetany recept,
žampionová polévka top recept,
recept na rychlou polevku s žampiony,
top recepty zampionova polévka,
rychlé polévky,
jak dlouho vařit žampinovou na polévku
Suroviny:
žampióny,
masox hovězí,
olej,
máslo,
smetana na vaření,
smetana zakysaná
Komentáře (15)
No, možná by bylo vhodnější v rcp to prostřední slovo nahradit slůvkem "restovat"
(žampiony lze krááásně dělat i nasucho
v surovinách.