Losos od babičky v italském kabátu orig.ital.recept
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 683 kJ / 1 119 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,40 g |
Tuky | 89,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 338 mg |
Sodík | 201 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 8,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos od babičky v italském kabátu orig.ital.recept
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/71mA
Moje poznámka
Losos od babičky v italském kabátu orig.ital.recept
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/71mA
Nejnovější recepty
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 9 hodinami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 14 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 14 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 15 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno 8. 7. 2025 13:32
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí medailonky v bramborovo-sýrovém těstíčku
Sahula před 3 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 3 hodinami
Mleté řízky s Hermelínem v pivním těstíčku
Sahula před 4 hodinami
Kuře, brambory a kysané zelí v remosce
Legoun před 4 hodinami
Hermelín s houbami
Sahula před 4 hodinami
Jablečno-rybízový koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 4 hodinami
Moc dobré naložené kuřecí maso
lunav1 před 5 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Ajisek před 6 hodinami
Banánová bábovka
Noumik před 6 hodinami
Rybízový sirup
gasli před 6 hodinami
Tématické fráze:
sváteční losos,
losos podle babici,
recept na cabatu,
s italem v kuchyni losos,
recept na lososa,
losos s italem v kuchyni,
losos recepty apetit,
losos podle babičky,
těstoviny s brokolicí a lososem apetit,
losos v kuchyni,
recepty od itala,
recept na kabátu,
testoviny s lososem apetit,
recepty babičky s lososem,
recepty ital,
ital vaření,
recept losos,
losos recept apetit,
je lepsi mrazeny nebo cerstvy losos,
recepty na lososa s fettuccine
Suroviny:
losos,
víno bílé,
olej olivový,
sůl,
smetana 33%,
rozmarýn
Komentáře (14)
A k receptu, lososa my rádi, jiný než čerstvý a z Pacifiku nekupujem, ten na farmě chovaný je přibarvovaný. Hurá další recept do repertoáru. Děkuju Petře, BOD samozřejmě přidávám.