Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 412 kJ / 2 488 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 233,57 g |
Tuky | 130,97 g |
Vláknina | 12,23 g |
Cholesterol | 2,33 g |
Sodík | 3,02 g |
Sůl | 7,55 g |
Sacharidy | 90,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrová sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ROmR
Moje poznámka
Játrová sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ROmR
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský guláš
Kajkajak před 4 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 7 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 10 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 11 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 11 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 12 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 14 hodinami
Tématické fráze:
sekaná z domácí pekárny,
sekaná v domácí pekárně,
sekaná,
sekaná s játry,
sekaná z jater,
domácí pekárna sekaná,
pečení v domácí pekárně,
jak zamíchat sekanou v domácí pekárně,
výborná domácí sekaná,
domácí sekaná do formy,
pečeni v silikonove forme,
recepy domácí pekárna,
domácí sekaná pečeně,
sekaná z kuřecích jater,
pečení sekáné v domácí pekárně,
pečení sekané v pekárně,
přidat játra do sekané,
kureci jatrova sekana,
recepy do domácí pekárny,
recepy pro domácí pekárnu
Suroviny:
maso vepřové,
játra vepřová,
slanina,
cibule,
mouka hladká,
vejce,
mléko,
rohlík,
strouhanka,
sůl,
pepř,
majoránka
Komentáře (22)
Česnek jsem tam nikdy nedala, nevím, ale asi by to mělo trochu jinou chuť.
k tomuto receptu.šlo by použít i kuřecí játra?Samozř.,že maso pak vepřové..
Ale myslím že samotné pečení má každá pekárna, jukni na tabulku rozpisu v návodu