Moučkový cukr (domácí)
Výhodou domácího moučkového cukru je, že není nastavován škrobem, nemusíte jej skladovat a strachovat se, že vám ztvrdne. Vždy můžete udělat čerstvý. Cenově je výhodnější než kupovaný. Můžete ho udělat i z BIO cukru, či z hnědého cukru.
Suroviny pro 1
1 hrnek
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 184 kJ / 1 000 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g | 
| Tuky | 0,00 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 0 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 250,00 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Výkonný mixér nebo Smoothie maker vysušte před použitím.
	Krok 2: Vsypte cukr. Pod víčko můžete vložit tenkou kuchyňskou papírovou utěrku či ubrousek.
	Krok 3: Spusťte mixér a po cca půl minutě zkontrolujte jemnost umletí.
Zveřejněno 4. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Moučkový cukr (domácí)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lm0r
Moje poznámka
					
				
Moučkový cukr (domácí)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lm0r
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 9 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 11 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 3 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 5 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 6 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 6 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 7 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 8 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 8 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 9 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 9 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 9 hodinami
						Tématické fráze:
						
							vyroba mouckoveho cukru, 
						
						
							cukr krystal, 
						
						
							jak udelat z krystalu moucku, 
						
						
							krystalový cukr, 
						
						
							mlynek na cukr, 
						
						
							jak se dělá moučkový cukr, 
						
						
							mouckového cukru, 
						
						
							jak z cukru udělat moučkovej, 
						
						
							jak udelat krystal z cukru, 
						
						
							cukr moučka výroba, 
						
						
							jak se dela cukr moucka, 
						
						
							jak udělat mouckový, 
						
						
							jak udelat z cukru, cukr moučka, 
						
						
							výroba cukru moučky, 
						
						
							mlýnek na krystalový cukr, 
						
						
							jak vyrobit mletý cukr, 
						
						
							trtinovy mouckovy cukr, 
						
						
							mlýnek na cukr krystal, 
						
						
							jak udělat močkový cukr, 
						
						
							z krystalu mockovy
						
					
						Suroviny:
						
							cukr krystal
						
					
	
			
	
Komentáře (7)
Používáte ponorný mixér nebo robot s uzavřenou nádobou?
Moučkový cukr si tak mixuju určitě 20 let - používám ho hodně málo, zbytek koupeného mi pokaždé ztvrdnul a začala jsem vlastné z finančních důvodů - ten moučkový je (tehdy byl) určitě dvakrát dražší nez krystal.