Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brokolicový nákyp

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Jeoda Jeoda

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 078 kJ /
258 kcal
Bílkoviny24,46 g
Tuky15,29 g
Vláknina1,45 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 371 mg
Sůl0,78 g
Sacharidy4,84 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brokolici a mrkev povaříme ve vodě dokud mírně nezměkne. Krok 2: Poté je vytáhneme a rozmixujeme na kaši spolu s česnekem, vajíčkami a bílkami. Okořeníme a nalijeme do formy. Krok 3: Navrch naskládáme co nám přijde k chuti (já použila špenát a tuňáka) a dáme péct asi na 170°C asi 30 minut.

Zveřejněno 19. 2. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brokolicový nákyp

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0mBv

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brokolicový nákyp

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0mBv

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (16)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Take jsem tu ocekavala obmenu testa na pizzu.

"Když se ruka k ruce vine, tak se dílo podaří":-)):yes:

Jeoda: Také se přimlouvám za změnu názvu.

"Zdravá pizza"
No, netvrdím, že recept nestojí ani za psí štěk (mixování???!!!:-O (nesedí mi tam tuňák a ne že bych ho neměl rád), leč ten směšný název k smíchu moc není:-//
...spíše je k pláči, že ;-( :-D

maris: :yes::yes: Naprostý souhlas:-!

zizala: já vím, že ne;-).

maris: Já též nekritizuju recept, ale logiku autorky a její otázku - proč ne - naprosto nechápu.

jeoda: A proč ano? Proč něco, co nemá s pizzou ale vůbec nic společného, nazývat tak nesmyslně? Máte pocit, že když napíšete nákyp, nebude to znít dost dobře? Ujišťuju vás, že bude, nákypy jsou fajn.

Dajda, žízala : to je právě ta česká tvořivost - když se gothaj nakrájí na nudličky, tak je to čína, když se přidá kečup, tak je to " po italsku ", jídla s fazolemi jsou mexická a slaný koláč, nákyp - je pizza.:no::-S
Proti receptu jako takovému nic nemám, je zajímavý a určitě dobrý:-p:yes:

zizala: Tak proč to nenazvat třeba zdravé knedlo vepřo zelo z brokolice a tuňáka? :-O Má to stejnou (ne)logiku jako zdravá pizza!

petra: Měli bychom umět nazývat věci správnými jmény a ne to odbývat tím, že je to fuk...
Máme krásný jazyk, ale v posledních letech se k němu chováme dost macešsky.

Jeoda, petra: Hm, takže obyčejný pudink nazveme panna cottou, tvarohový koláč cheesecakem, nákyp pizzou. Světová jídla mají svá jména a složení pro nic za nic, my si přírodní řízek nazveme saltimbocou a žloutkové věnečky jako profiterols, protože to zní dobře:no:. A je asi fuk, že to vůbec neodpovídá. Fakt logika tohle. Opět mi tu chybí smajlík, co si ťuká na čelo :-//

Já myslím že je úplně jedno, jak jídlo nazvete. Hlavně, že chutná. :) Menší problém by možná byl v zařazení do kategorie "pizza", ale tam to není, takže myslím že o nic nejde.

chocolate: Chybí tu spíš zdravý rozum :-(

A proc ne treba brokolicovy nakyp s tunakem?Nicmene je to na tobe, byt nazev je zavadejici.
Pizza by snad melo byt jidlo s podkladem z kynuteho testa, ktere je oblozene.
zizala:Jazykovi puriste tu chybi...;-)

A proč ne? :-)
Zní to dobře :-)

Proč se to musí jmenovat pizza? Každý slaný koláč přece není pizza :-O

Tématické fráze:
brokolicovy nakyp, brokolicový nákyp recept, nákyp z brokolice, recepty s brokolicí, nákyp, recept na brokolicovy nákyp koláč, brokolicovi nákyp, nákyp s brokolici, zdrava pizza recept, zdrav brokolicový nákyp, recept na brokolicový nákyp, recept na nákyp z brokolice, brokolicovy nakyp s tvarohem, brokolicová pizza, brokolicový nákyp zdravě, brokolicovy nakyp recepty, brokolicovy nakyp s tunakem, nejlepsi brokolicovy nákyp, brokolicovo nákyp, brokoliový nákyp recept

Suroviny:
brokolice, mrkev, vejce, bílek, špenát, tuňák, pepř, sůl, česnek, bazalka čerstvá

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu