Dvoubarevné kokosové řezy s tuzemákem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 41 075 kJ / 9 817 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 94,90 g | 
| Tuky | 660,80 g | 
| Vláknina | 49,00 g | 
| Cholesterol | 2,57 g | 
| Sodík | 664 mg | 
| Sůl | 1,46 g | 
| Sacharidy | 756,25 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Naložte do mísy odváženou mouku s cukrem, přidejte prosáté kakao, měkké, na kostky pokrájené máslo, vejce a v jediném kroku vypracujte ideálně v robotu tmavé těsto konzistence řídkého lineckého. Vypracujte je co možná nejrychleji, aby v něm příliš nepovolil tuk.
	Krok 2: Na plechu s plátem pečicího pak z těsta „vytáhněte“ stěrkou, případně jednoručním válečkem rovnoměrně silný plát a v troubě vyhřáté na 180°C ho upečte (cca 15 minut).
	Krok 3: Hned po vyjmutí z trouby plát propíchejte několikrát vidličkou. Připravte si náplň: ve větší míse smíchejte strouhaný kokos s moučkovým cukrem a krupicovou kaší, přilijte rozehřáté máslo, rum a vše promíchejte. Hmotu podle potřeby dohustěte krupicovou kaší, případně zřeďte přídavkem rumu.
	Krok 4: Směs naneste na ještě teplý upečený plát a stěrkou či nožem ji uhlaďte povrch. Povrch nakonec polijte rozehřátou čokoládovou polevou a než ztuhne, posypte ji strouhaným kokosem.
Zveřejněno 20. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Dvoubarevné kokosové řezy s tuzemákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/klN5
Moje poznámka
					
				
Dvoubarevné kokosové řezy s tuzemákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/klN5
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 11 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 7 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 9 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 10 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 10 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 11 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 12 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 13 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 13 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 13 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 14 hodinami
						Tématické fráze:
						
							kokosové řezy, 
						
						
							kokosové kostky máčené v čokoládě, 
						
						
							višně kyselky recepty, 
						
						
							dvoubarevne rezy s kokosem, 
						
						
							dvoubarevné řezy, 
						
						
							kokosovo-kakaové kostky, 
						
						
							kokosové řezy, rum, 
						
						
							čokoládovo kokosový řez, 
						
						
							kyselé višně recepty, 
						
						
							dvoubarevný kokosový řez, 
						
						
							řezy kokosové bile, 
						
						
							skládané řezy s s kokosem, 
						
						
							řezy s kokosem, 
						
						
							kokosové napln práce, 
						
						
							královské řezy i přání obrázky, 
						
						
							dvoubarevné řezy s s kokosem, 
						
						
							diaprodukt.cz, 
						
						
							dvoubarevná kokosová, 
						
						
							kokosovy rez recept, 
						
						
							máčené řezy
						
					
						Suroviny:
						
							máslo, 
						
						
							cukr moučkový, 
						
						
							vejce, 
						
						
							kakao, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							kokos strouhaný, 
						
						
							cukr moučkový, 
						
						
							kaše krupicová instantní, 
						
						
							máslo, 
						
						
							rum, 
						
						
							čokoláda na vaření, 
						
						
							tuk
						
					
	
			
	
Komentáře (13)
Je to poleva z horké bílé čokolády (viz višně), která se vsákne do povrchu. Ale není nutná...
Proto odkazujeme na náš fotonávod - na TOP jsme i tak dost "dlouzí", jak nám někteří vyčítají :) Jde ovšem o instatní krupicovou kaši, která se nemusí vařit...