Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 645 kJ / 632 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,47 g |
Tuky | 31,18 g |
Vláknina | 26,71 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 352 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 64,02 g |
Postup přípravy
Pak vyndáme zeleninu - rozmačkáme vidličkou a je hotovo :)
Zveřejněno 21. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboračka v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1WLo
Moje poznámka
Bramboračka v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1WLo
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 8 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 8 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 8 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 8 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 9 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 10 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 11 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 12 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 14 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 14 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 15 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 15 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 15 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 16 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 16 hodinami
Tématické fráze:
bramboračka v pomalém hrnci,
recepty v ph,
bramboracka v ph,
bílá bramboračka,
bramboracka z hlivy,
too recepty,
bramborová polévka v pomalém hrnci,
maďarská bramboračka,
bramboračka z pomalého hrnce,
vaření v ph,
polévky v ph,
bramboračka z hlívy ústřičné,
bramboračka pomalý hrnec,
jak dlouho varit susene houby,
bramborová polévka z pomalého hrnce,
jak dlouho se vaří hlíva ústřičná,
jak dloho se vaří kroupy,
bramboracka,
bramboračka v v pomalém hrnci,
nej bramboracka
Suroviny:
brambory,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
česnek,
kroupy,
majoránka,
pepř,
sůl,
kmín celý,
sádlo,
jíška,
houby sušené,
voda
Komentáře (11)
Vtip je přeci v tom, že do PH "nahážete" téměř všechno najednou, nastavíte stupeň a dobu vaření - a můžete jít třeba spát, nebo do práce, nebo ven s dětičkama.
Teda má too jednu podmínku, a to časovací zásuvku. Pokud se to naučíte, nastavíte si spuštění varu třeba ve 2 odpoledne a když dorazíte večer uhoněný z práce, máte uvařeno.
Já osobně pomalák miluju. A to natolik, když jsem si vlastní blbostí způsobila prasknutí nádoby, koupila jsem si jiný. Ono se sice v tom původním dál dá vařit, tak ten druhý je ve skříni, ale mít víc místa, užila bych oba.
Závěrem:
Vaření v PH je úsporné co do energie, mnohem méně se podlévá, daleko míň koření a solí a v pohodě se v něm dá dělat skvělé jídlo bez tuků.
Preferuji ten způsob, že do něj nahážu vše potřebné a dál se o to skoro nemusím starat. Nanejvýš kouknu po několika hodinách, jestli není třeba promíchat a tak.
Ještě - pokud jde o vývary z masa (polévky), nemá PH konkurenci