Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 574 kJ / 137 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,92 g |
Tuky | 0,67 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 25,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Omotaná játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r8wB
Moje poznámka
Omotaná játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r8wB
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 6 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté jahodové knedlíky
hanka.hzh před 2 minutami
Vepřové maso na houbách v jednom hrnci
kamilkamil před 9 minutami
Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, zelí
Sassa před 12 minutami
Vietnamské letní závitky
petra.tumova před 20 minutami
Sekaná s přílohou hrášku a baby karotky
Vlak0078 před 37 minutami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
stefi.f47 před 38 minutami
Jednoduché rizoto s mletým masem
Lenka.Zavadska před 43 minutami
Andělsky nadýchaný perník
Altara před 51 minutami
Bramborový guláš se smetanou
imzlin@seznam.cz před 1 hodinou
Rajská polévka "speciál"
imzlin@seznam.cz před 1 hodinou
Tématické fráze:
matčino kuře,
játra,
recept na matčino kuře,
matčino kuře recept,
aby byla játra měkká,
recepty z jatry,
jak uvarit jatra aby byla meka,
recept matčino kuře,
játra stokrát jinak,
aby játra byla měkká,
játra recept,
kuřecí játra top recepty,
játra recepty,
top recepty husi,
kuřecí játra ztvrdla,
restovana jatr,
jak udelat aby jatra byla meka,
matčino kuře recepty.cz,
úprava husích jater,
ztvrdlá játra
Suroviny:
játra kuřecí,
koření grilovací,
cibule,
šlehačka,
šunka
Komentáře (12)
www.miric.cz
Já bych je dělala různě a ráda častěji, ale když občas čtu, že nepatří k nejzdravějším, tak raději brzdím a jsou tak 3x ročně. To snad přežijeme, ne?