Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 264 kJ / 1 497 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,74 g |
Tuky | 131,38 g |
Vláknina | 12,15 g |
Cholesterol | 909 mg |
Sodík | 2,56 g |
Sůl | 6,31 g |
Sacharidy | 20,86 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cannelloni s celerem a nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8xrl
Moje poznámka
Cannelloni s celerem a nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8xrl
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 4 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 20 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno 2. 9. 2025 16:28:03
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Mistrova před 13 minutami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 1 hodinou
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 1 hodinou
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 3 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 4 hodinami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 4 hodinami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 4 hodinami
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 5 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 6 hodinami
Cikánské řízky
hd.monthy před 6 hodinami
Tématické fráze:
celer recepty,
recepty s nivou,
recepty z celeru,
cannelloni plněné celerem a sýrem,
těstoviny s nivou a celerem,
recept na cannelloni,
cannelloni recept,
těstoviny s celerem,
těstoviny cannelloni,
recepty s celerem,
celer- recepty,
zapékaný celeru s s nivou,
celerové recepty,
recepty celer obrázky,
celer-recepty,
cannelloni v receptech,
caneloni se smetaně,
jak uvařit cannelloni,
těstoviny s celerem a sýrem,
lasagne s celerem a nivou
Suroviny:
cannelloni,
celer,
sýr niva,
hrášek mražený,
petrželka,
sůl,
pepř,
smetana zakysaná,
smetana ke šlehání,
vejce,
ořech muškátový,
sůl,
máslo,
parmazán
Komentáře (10)