Postup přípravy
Zveřejněno 14. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory pečené s bylinkami, cibulí a směsí sýrů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zED7
Moje poznámka
Brambory pečené s bylinkami, cibulí a směsí sýrů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zED7
Nejnovější recepty
Italská krémová smetanová bramboračka
Přidáno před 6 hodinami
Sváteční likér podle Pohlreicha
Přidáno před 6 hodinami
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno před 17 hodinami
Dršťková svačinová
Přidáno před 18 hodinami
Pečený hermelín s jablíčky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 18 hodinami
Andílek pro štěstí
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Uzené s knedlíkem a křenovou omáčkou
kimlo před 29 minutami
Chalupářské vepřové maso s bramborami
daniela1262 před 33 minutami
Mrkvová pomazánka s tvarohem
KrisZaezemi před 1 hodinou
Vinná klobása trochu jinak
ipesk před 2 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Terka.Ambrozkova před 6 hodinami
Slunečnicové kroužky
Panova před 6 hodinami
Makové koláčky s povidly - cukroví
Panova před 6 hodinami
Boloňské špagety
jtrecepty před 16 hodinami
Lasagne s boloňskou omáčkou
Kristofer před 16 hodinami
Domácí kmínový chleba
boomgo před 18 hodinami
Tématické fráze:
pecene brambory,
peceny syr s bylinkami,
pečené bramborové plátky,
brambory recept,
pecene mackane brambory se syrem a česnekem,
pecene brambory s mozarelou,
opeceny brambor s bylinkami,
opečené brambory s bylinkami,
brambory recepty,
recepty ze sýrů,
brambory pečene,
bylinkové máslo brmbory,
brmbory a feta syr,
opečené brambory syrové,
recepty se samotnymi brambory,
pečené brambory s masovou směsí,
cibule s bylinkami,
recept z brambor,
brambory -recepty,
bramborák recept
Suroviny:
brambory,
máslo,
cibule,
sýr feta,
sýr mozzarella,
parmazán,
sůl,
pepř,
rozmarýn,
tymián
Komentáře (20)
tejaja: Nivu tam nemám, nepasovala by mi k těm výrazným bylinkám
Už před časem jsem zjistila, že když zapékám brambory syrové, jídlo má lepší chuť, koncetrovanější. Navíc nemusím čekat, až se uvaří brambory, abych je mohla oloupat
Jarkin recept sa mi páči, doteraz som zapekala len s mozarellou samotnou, akosi nemám vždy po ruke viac druhov syru, ale sa budem snažiť.