Postup přípravy
Zveřejněno 14. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory pečené s bylinkami, cibulí a směsí sýrů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zED7
Moje poznámka
Brambory pečené s bylinkami, cibulí a směsí sýrů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zED7
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 6 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 6 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 6 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 6 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 19 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 9 minutami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 30 minutami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 34 minutami
Africké kuře
Hypnos před 36 minutami
Šťouchané brambory
Benetka před 37 minutami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 57 minutami
Pizza Valencia
Alena194 před 59 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Tom_Krupa před 1 hodinou
Pizza šneci z domácího těsta
Qw13 před 1 hodinou
Cizrnová polévka s mangoldem a zeleninou
Masula před 2 hodinami
Tématické fráze:
pecene brambory,
peceny syr s bylinkami,
pečené bramborové plátky,
brambory recept,
pecene mackane brambory se syrem a česnekem,
pecene brambory s mozarelou,
opeceny brambor s bylinkami,
opečené brambory s bylinkami,
brambory recepty,
recepty ze sýrů,
brambory pečene,
bylinkové máslo brmbory,
brmbory a feta syr,
opečené brambory syrové,
recepty se samotnymi brambory,
pečené brambory s masovou směsí,
cibule s bylinkami,
recept z brambor,
brambory -recepty,
bramborák recept
Suroviny:
brambory,
máslo,
cibule,
sýr feta,
sýr mozzarella,
parmazán,
sůl,
pepř,
rozmarýn,
tymián
Komentáře (18)
tejaja: Nivu tam nemám, nepasovala by mi k těm výrazným bylinkám
Už před časem jsem zjistila, že když zapékám brambory syrové, jídlo má lepší chuť, koncetrovanější. Navíc nemusím čekat, až se uvaří brambory, abych je mohla oloupat
Jarkin recept sa mi páči, doteraz som zapekala len s mozarellou samotnou, akosi nemám vždy po ruke viac druhov syru, ale sa budem snažiť.