Pikantní pomazánka z lilku
Neobvyklá pomazánka pikantní chuti si jistě najde své příznivce. Lilek nebo také baklažán je rostlina příbuzná s bramborem a rajčetem. Je také s oblibou používán jako chutná náhražka masa ve veganské či vegetariánské stravě.
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní pomazánka z lilku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jkzy
Moje poznámka
Pikantní pomazánka z lilku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jkzy
Nejnovější recepty
Zapékané pirohy
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 5 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 10 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 4 minutami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Nikola73 před 21 minutami
Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře
bobnak před 42 minutami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
Sahula před 44 minutami
Provensálská vepřová kýta
Monkrizova před 59 minutami
Ovocný jogurťák
danila před 2 hodinami
Macecha řezy
lenulenka1. před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
vaja1 před 3 hodinami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Vladka321 před 3 hodinami
Tématické fráze:
pasta z lilku,
pikantní pomazánka z lilku,
pomazánka z lilku,
lilek recepty,
lilek pasta,
pomazánka z lilku a cukety,
recepty lilek pomazánka,
lilek v mikrovlnce,
pomazanka z lilku nebo cukety,
pikantní lilek,
pomazanka z lilku avokáda,
pomazánky z lilku,
pikantní pomazánka,
pomazánka z pečeného lilku s křenem,
lilek tofu pomazanka,
lilek pomazanka,
pomazanka z lilku v mikrovlnce,
lilek a avokádo,
recept na pikantní pomazánku z lilku,
pomazánka z lilku recept
Suroviny:
lilek,
sambal oelek,
olej olivový,
sůl,
limetka,
česnek mědvědí,
petrželka hladkolistá
Komentáře (13)
K té Tvojí poznámce: taky jsem se naučila lilek ( i papriky ) péct na "crispu" , dokonce tak peču i česnek a je to parádně rychlé