Postup přípravy
Zveřejněno 4. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušený karfiol / květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6X3z
Moje poznámka
Dušený karfiol / květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6X3z
Nejnovější recepty
Kuřecí prsa na nektarinkách podle Romana Pauluse
Přidáno před 5 hodinami
Piškotové řezy s pudinkovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 15 hodinami
Domácí Mila oplatky
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno 26. 7. 2025 18:15:55
Švestkové chutney
Přidáno 26. 7. 2025 14:02:02
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno 26. 7. 2025 06:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka z mléka
LusiPa před 4 hodinami
Rybízová marmeláda do 10 minut
8181bartova před 5 hodinami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 6 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Kajkajak před 7 hodinami
Zapečený hermelínový chleba z horkovzdušné fritézy
tara23 před 7 hodinami
Topinky se salámovou směsí
jurcova1990 před 7 hodinami
Těstovinový salát se sušenými rajčaty, chorizem a bazalkou
Jan Nemec před 8 hodinami
Krkovička z trouby
EvaEvaEva před 8 hodinami
Voňavý bylinkový králík s bílým vínkem
Jan Nemec před 8 hodinami
Tématické fráze:
květák recepty,
duseny kvetak,
květák na kari,
květák dušený,
mražený květák,
murraya koenigii,
priloha kvetak mrkev,
recepty z květáku,
vegan recepty květák,
jak se vaří karfiol,
indická kuchyně recepty s obrázkem,
dušený květák recept,
dušený květák s mrkví,
květák jako příloha,
květákové recepty,
duseny kvetak s kurkumou,
recepty s květákem,
duseny kvetak brambor,
dušen mrkev s bramborem a masem,
květák mražený
Suroviny:
květák,
hrášek mražený,
kukuřice mražená,
semínka hořčičná,
kurkuma,
pepř mletý,
sůl,
voda
Komentáře (11)
@Teta Lena, ano aj tak to moze byt dobre, len mne by to deti nejedli, s tym ciernym korenim sa mi to zdalo akurat,ale samozrejme, kto ma rad chilli a zazvor,urcite treba vyskusat..miesto kari korenia-kari listky dat osmahnut po tom co vypukaju horcicne semienka.
Kari listky: http://www.sailusfood.com/wp-content/uploads/curry...
MURRAYA, CURRY LEAF, KARI LIST / a. CURRA LEAF TREE / f. LE MURRAYA / n. MURRAYA
- listy keře z čeledi routovitých "Murraya koenigii Spr." je v Indii a na Srí Lance součástí koření kari. Ke kořenění jsou nejvhodnější listy čerstvé, sušené ztrácejí poněkud vůni a palčivou ostrost. Rostlinu můžeme u nás pěstovat v květináčích a listy pak používat do indonéských a indických pokrmů.