Suroviny
Porce: Dle velikosti knedlíčků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 906 kJ / 695 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,83 g |
Tuky | 36,38 g |
Vláknina | 8,98 g |
Cholesterol | 374 mg |
Sodík | 1,05 g |
Sůl | 2,29 g |
Sacharidy | 59,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šunkové knedlíčky jednoduché - zavářka do polévky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jy4y
Moje poznámka
Šunkové knedlíčky jednoduché - zavářka do polévky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jy4y
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 19 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 23 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 5 minutami
Míša řezy
Alena Kovarova před 11 minutami
Květáková polévka
vaclavtrnka2010 před 47 minutami
Jednoduché máslové sušenky
Kucharinqqqq před 49 minutami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 1 hodinou
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 1 hodinou
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 1 hodinou
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 2 hodinami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 3 hodinami
Tématické fráze:
jednoduché polévky,
knedlíčky do polévky,
zavářka do polevky,
zavářky do polévky,
polévka se šunkovými knedlíčky,
zavarky do polevek,
knedlíčky ze zavářky,
šunkové polévkové knedlíčky,
ruzne zavařky do polevky,
sumkove knedlicky,
knedlíčky do polévky z rohlíku,
šunkový knedlíček,
šunková polévka,
různé knedlíčky do polévky,
šumkové knedlíčky do polévky,
šumkové knedlíčky do polévky,
polévka s šunkovými knedlíčky,
knedlíčky do polévky z kuřecích prsou,
různé zavářky do polévek,
zavářka do uzené polévky
Suroviny:
rohlík,
mléko,
vejce,
máslo,
cibule,
šunka,
petrželka zelená,
sůl,
květ muškátový,
strouhanka
Komentáře (27)
S chutí ti přidávám 12. bodík
Ono je dobré si takovéhle zavářky umíchat o chvíli dřív a nechat ustát,protože ta strouhanka ještě "nabobtná" a pak vidíš jestli je to na zaváření akorát,nebo to chce lehce dohustit - ale to ty určitě víš
A děkuju za Beethovena...
Dala jsem je sem proto,že mám tak nějak pocit,že lidičky málo střídají dobroty do polévky.Vždyť je jich tolik a stejně většina skončí u tzv. klasiky nudle,...