Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 163 kJ / 2 190 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,91 g |
Tuky | 188,60 g |
Vláknina | 1,47 g |
Cholesterol | 653 mg |
Sodík | 2,98 g |
Sůl | 7,31 g |
Sacharidy | 18,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lilek s mletým masem, pórkem a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o0qL
Moje poznámka
Lilek s mletým masem, pórkem a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o0qL
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 1 hodinou
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 7 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 8 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 11 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 12 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Hanka7horky před 9 minutami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 13 minutami
Nejlepší litý perník
Noumik před 29 minutami
Bezlepkové máslové sušenky
kostatko_1 před 46 minutami
Čínská cuketa
Ajkad před 49 minutami
Domácí kečup
Jarin57 před 2 hodinami
Fofr broskvový koláč
Jarda1972 před 2 hodinami
Kuřecí stehna - jedna báseň
Skogfiolens před 3 hodinami
Cuketová buchta
miryg13 před 3 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 5 hodinami
Tématické fráze:
recepty lilek se sýrem a smetanou,
lilek recepty,
lilek se smetanoz,
lilek s mletým masem,
recepty s lilkem,mletym masem a smetanou,
zapečený lilek s pórkem,
recept na maso se smetanou,
lilek recept,
lilek obalený v mletém masem,
lilek na kolečka maso,
recepty lilek smetanou,
lilek zdenek,
pórková s mletým masem a smetanou,
lilky s mletym masem a smetanou,
pochutiny s lilku,
mlete maso porek smetana,
recepty lilek s mletym masem porek,
cuketa s mletým masem a anglickou slaninou,
lilek s mletým masem a brambory,
příprava a ochucení lilku
Suroviny:
lilek,
maso mleté,
vejce,
sýr nastrouhaný,
česnek,
smetana na vaření,
slanina anglická,
pórek,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (15)
Možná ještě příště zkusím o jednu vrstvu navíc a přidat lilek, aby ještě více doplnil zeleninovou chuť k masu.
Díky za inspiraci.
Buď vy z nás, nebo odborník z vás si dělá srandu...
Tá je totiž určená iba na priamu konzumáci a nie na varenie, pečenie a pod. Info mám od odbornka-mäsiara.