Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 733 kJ / 3 043 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,47 g |
| Tuky | 154,49 g |
| Vláknina | 17,25 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 749 mg |
| Sůl | 2,35 g |
| Sacharidy | 342,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pařížské kostky černobílé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n55W
Moje poznámka
Pařížské kostky černobílé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n55W
Nejnovější recepty
Italské těstoviny s kuřecím masem
Přidáno před 13 hodinami
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 15 hodinami
Mandlové pusinky
Přidáno před 19 hodinami
Roláda s pečeným čajem
Přidáno 4. 12. 2025 10:27:37
Losos podle Marka Raditsche
Přidáno 4. 12. 2025 09:00:02
Vaječná omeleta s tuňákem, sýrem a slaninou
Přidáno 4. 12. 2025 08:54:53
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrovo-brokolicové placky
alcerm před 22 minutami
Skořicové cukroví z lisu na česnek
Diesel před 2 hodinami
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
be.amenity před 2 hodinami
Crostini gravlax - lososové minichlebíčky
be.amenity před 2 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Janule25 před 4 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Stefi.f před 5 hodinami
Domácí kmínový chleba
boomgo před 7 hodinami
Biskupský chlebíček II
káťa před 11 hodinami
Pomazánka "Uheráček"
Kajkajak před 12 hodinami
Krupičná kaše
Kajkajak před 12 hodinami
Tématické fráze:
pařížská šlehačka,
pařížská šlehačka recept,
pařížská šlehačka z ledových kaštanů,
nejlepší pařížská šlehačka recept,
pařížská buchta,
buchta s pařížskou šlehačkou,
pařížská šlehačka z kaštanů,
pařížský krém z ledových kaštanů,
krém z ledových kaštanů,
řezy z ledových kaštanů,
pařížské řezy,
recept na pařížskou šlehačku,
recepty z pařížské šlehačky,
řezy s pařížskou šlehačkou,
moučník s pařížskou šlehačkou,
buchta z pařížské šlehačky,
buchta s pařížským krémem,
moučník z pařížské šlehačky,
jak se dělá pařížská šlehačka,
cernobila buchta
Suroviny:
tuk hera,
cukr moučkový,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
kakao,
vejce,
smetana ke šlehání,
čokoláda bílá,
čokoláda tmavá,
šlehačka,
marmeláda pikantní
Komentáře (15)