Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 20 764 kJ / 4 963 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 729,61 g |
| Tuky | 190,20 g |
| Vláknina | 43,85 g |
| Cholesterol | 1,75 g |
| Sodík | 6,13 g |
| Sůl | 15,33 g |
| Sacharidy | 66,08 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Consommé z bizona
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZROR
Moje poznámka
Consommé z bizona
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZROR
Nejnovější recepty
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 3 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 3 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 5 hodinami
Kari korma
Přidáno před 12 hodinami
Plněná červená řepa
Přidáno před 17 hodinami
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nakládané vepřové řízky
Danulka52 před 26 minutami
Pikantní rajčatová polévka s fazolemi
Verunkavh před 28 minutami
Krkovice na houbách a kapiích
jarmila58 před 33 minutami
Bramborovo-kuřecí špízy z horkovzdušné fritézy
Danulka52 před 56 minutami
Čokoládovo-banánové muffiny
Andyzvesnice před 2 hodinami
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Pep.e před 4 hodinami
Szegedinský guláš
MonkaF před 12 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 12 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 12 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 14 hodinami
Tématické fráze:
recepty z bizona,
bizon recepty,
maso z bizona,
bizon recept,
maso z bizona recepty,
recepty bizon,
bizon recepty,
recept na bizona,
recepty na bizon maso,
recept bizon,
consomé z pomalého hrnce,
bizoni maso priprava,
bizon maso příprava,
recepty na bizona,
pokrmy z bizona,
receptz z bizona,
bizoní recepty,
recept na maso z bizona,
bizoni maso priprava,
vaříme z bizona
Suroviny:
bizoní kost,
cibule,
voda,
bizoní maso,
česnek,
sůl,
cukr,
mrkev,
celer,
pórek,
bobkový list,
koření hřebíček,
pepř,
petrželka,
bizoní maso,
mrkev,
celer,
pórek,
bílek
Komentáře (10)
Moc hezky popsaný recept