Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Consommé z bizona

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 720 min Doba přípravy: 720 min

720 min (720 min příprava)

9. 5. 2015 22:02

Suroviny pro 8

8

Nutriční hodnoty

Energie20 764 kJ / 4 963 kcal
Bílkoviny729,61 g
Tuky190,20 g
Vláknina43,85 g
Cholesterol 1,75 g
Sodík 6,13 g
Sůl15,33 g
Sacharidy66,08 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen (moderátorka)

11. 5. 2015 07:59

Dooga: :-))to vím. Zajímal by mě spíš to čištění vývaru - ne každý to zná. Ale jak píšu - báječný recept do sbírky, s lákavou fotkou. Díky ;-)

Dooga Dooga

11. 5. 2015 07:46

cathleen: Hele, nemám. Není nic moc co fotit. Je to hromada kostí a pak je to zavřené v PH.

cathleen cathleen (moderátorka)

11. 5. 2015 07:00

Včera jsem měla v plánu a pak zapomněla...pochválit:-)
Moc hezky popsaný recept:-K lákalo by mě kouknout i na nějaké fotky z výroby. Nemáš náhodou?:-8

badak badak

10. 5. 2015 21:45

Konečně mezi dortíky a pomázánkami zase kus špicového kuchařského kumštu! Závidím tu bizoní surovinu i pomalý hrnec, do kterého se to vůbec vešlo! Gratuluji!

Paprika Paprika

10. 5. 2015 12:10

Dobře TY ;-)

MarcelaPa

10. 5. 2015 11:40

Paráda:-!:yes: Vlastnoručně ulovený?;-):-)

Dooga Dooga

10. 5. 2015 08:38

BlankaZ: Jak je napsáno v receptu, dal jsem 4 lity. Když odpočítám něco na odpaření, tak cca 3,5 l. ;-)

BlankaZ

10. 5. 2015 00:34

Kolik litrů vývaru z toho máte?Zajímá mě to vzhledem k množství použitých kostí a masa.Děkuji:-K

spagetka spagetka

9. 5. 2015 22:16

Supééér, :-p:-p:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty z bizona bizon recepty maso z bizona bizon recept maso z bizona recepty recepty bizon bizon recepty recept na bizona recepty na bizon maso recept bizon consomé z pomalého hrnce bizoni maso priprava bizon maso příprava recepty na bizona pokrmy z bizona receptz z bizona bizoní recepty recept na maso z bizona bizoni maso priprava vaříme z bizona

Suroviny: bizoní kost, cibule, voda, bizoní maso, česnek, sůl, cukr, mrkev, celer, pórek, bobkový list, koření hřebíček, pepř, petrželka, bizoní maso, mrkev, celer, pórek, bílek

TopRecepty.cz

Consommé z bizona

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZROR