Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 612 kJ / 1 341 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 232,31 g |
Tuky | 41,83 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 474 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 7,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové kostky na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w8mX
Moje poznámka
Vepřové kostky na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w8mX
Nejnovější recepty
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno před 11 hodinami
Naložený česnek v sádle
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaný kapr
Přidáno před 13 hodinami
Meruňky ve vlastní šťávě bez cukru
Přidáno před 14 hodinami
Džem z mirabelek
Přidáno před 14 hodinami
Houbová tarhoňa na smetaně
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krůtí guláš
akalina1 před 42 minutami
Bramborová krémová polévka se sýrem
Jan Nemec před 8 hodinami
Tyrolské Gröstle
Jan Nemec před 8 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
lucyjezdikova před 9 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Cllariis před 11 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč šup-šup
PetkaVrska před 11 hodinami
Třešňová marmeláda
AndreaAbb před 11 hodinami
Krupicovo-pudinkový letní dort
Petra.21 před 11 hodinami
Extra rychlé lívance
nickgurr.123 před 11 hodinami
Kynuté borůvkové knedlíky
Eva_H před 13 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso na tymianu,
vepřové na tymianu,
vepřové kostky,
vepřové kostky recept,
vepřové kostky recepty,
maso na tymiánu,
vepřové na timiánu,
veprove kotlety na tymianu,
vepřová kotleta na tymianu,
kotlety na tymiánu,
vepřové maso v tymiánu,
vwprove na tymianu,
recept na vepřové kostky,
vepřové maso na kostky recepty,
vepřové s tymián,
veprove naso s tymianem,
maso s tymiánem,
vepřové maso s tymiánem,
vepřové kostky na tymiýnu,
veprove kostky na timianu
Suroviny:
kotleta vepřová bez kosti,
cibule,
tymián čerstvý,
vývar masový,
sůl,
pepř,
sádlo vepřové,
jíška máslová
Komentáře (10)