Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 736 kJ / 2 566 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 56,51 g | 
| Tuky | 106,71 g | 
| Vláknina | 15,48 g | 
| Cholesterol | 166 mg | 
| Sodík | 4,81 g | 
| Sůl | 12,00 g | 
| Sacharidy | 337,16 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Suroviny na těsto dáme do pekárny (tekuté, tuhé) a zapneme program Těsto.
	Krok 2: Kdo pekárnu nemá, zadělá z trochy vody, cukru, mouky a všeho droždí (vše z odvážených surovin) kvásek a nechá ho 20 minut nakynout. Pak přidá zbytek surovin a vymísí těsto, které je třeba asi hodinu nechat vykynout.
	Krok 3: Vykynuté vytáhneme, propracujeme, rozdělíme na 4 díly a z každého uděláme bulku, kterou necháme asi 10 min odpočinout.
	Krok 4: Každou bulku tence vyválíme, potřeme změklým ochuceným máslem, zavineme a dobře uzavřeme oba konce, aby máslo nevytékalo. Necháme vykynout, potřeme vejcem a upečeme ve vyhřáté troubě (200°C/20 minut).
	Krok 5: Bagetky na fotkách jsou tvarované malinko jinak – pokud chceme změnu, můžeme je po vykynutí (a před potřením vejcem a pečením) nůžkami svrchu nastříhat do trojúhelníků a takhle upéct – nedostříháváme až k plechu, upečené trojúhelníčky pak dořízneme nožem nebo spíše jednoduše odtrhneme od sebe.
Zveřejněno 13. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Rolované bagetky s bylinkovým máslem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZR6J
Moje poznámka
					
				
Rolované bagetky s bylinkovým máslem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZR6J
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 8 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 10 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 12 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 3 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 5 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 7 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 7 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 8 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 8 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 9 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 10 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 10 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 10 hodinami
						Tématické fráze:
						
							jak naplnit bagetky, 
						
						
							máslový bagetka, 
						
						
							tvarovaný plech na bagety, 
						
						
							máslové bagetky, 
						
						
							rolované máslové těsto, 
						
						
							recept housticky s bylinkovym maslem, 
						
						
							bylinkový rolovaný chleba, 
						
						
							recept houska s bylinkovym maslem, 
						
						
							domácí bageta s česnekovou náplní
						
					
						Suroviny:
						
							voda, 
						
						
							cukr, 
						
						
							droždí, 
						
						
							olej, 
						
						
							sůl, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							máslo, 
						
						
							koření na bylinkové máslo, 
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
	
	
Komentáře (7)