 
		
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 422 kJ / 340 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 14,68 g | 
| Tuky | 7,86 g | 
| Vláknina | 6,60 g | 
| Cholesterol | 259 mg | 
| Sodík | 117 mg | 
| Sůl | 0,21 g | 
| Sacharidy | 49,30 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Tlačenku obalíme v trojobalu a smažíme jako řízky do zlatova.
	Krok 2: Uvařené brambory rozšťoucháme se škvarkama, dochutíme solí.
	Krok 3: Posypeme smaženou cibulkou nebo podáváme s kyselým okurkem.
Zveřejněno 12. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Řízek z tlačenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6XgO
Moje poznámka
					 
				
Řízek z tlačenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6XgO
Nejnovější recepty
	
			 
	
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 10 hodinami
	
			 
	
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 10 hodinami
	
			 
	
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 12 hodinami
	
			 
	
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 13 hodinami
	
			 
	
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 14 hodinami
	
			 
	
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 34 minutami
	
			 
	
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 1 hodinou
	
			 
	
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 5 hodinami
	
			 
	
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 6 hodinami
	
			 
	
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 7 hodinami
	
			 
	
	
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 7 hodinami
	
			 
	
	
Výborné lasagne
1.Ditouche před 7 hodinami
	
			 
	
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 8 hodinami
	
			 
	
	
			 
	
Obrácená jablková roláda
MarieP před 9 hodinami
						Tématické fráze:
						
							smažená tlačenka, 
						
						
							tlačenka jako řízek, 
						
						
							řízky z tlačenky, 
						
						
							tlačenka v trojobalu, 
						
						
							obalovaná tlačenka, 
						
						
							úprava hlívy ústřičné, 
						
						
							tlačenky, 
						
						
							řízky s tlačenky, 
						
						
							uprava tlacenky, 
						
						
							tlačenka smažená, 
						
						
							recept na tlačenku, 
						
						
							rizek z domácí tlačenky, 
						
						
							tlačenka vtrojobalu, 
						
						
							smazena tlacenka recept, 
						
						
							hlíva ustřičná uprava, 
						
						
							tmavá tlačenka, 
						
						
							tlačenka jako řízek recept, 
						
						
							tlačenka recepty na úpravu, 
						
						
							vaření tlačenky, 
						
						
							obalovaná hlíva ústřičná
						
					
						Suroviny:
						
							tlačenka, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							vejce, 
						
						
							strouhanka, 
						
						
							brambory, 
						
						
							škvarky, 
						
						
							sůl, 
						
						
							cibule, 
						
						
							sádlo
						
					
 
	 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
	 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (13)
No, když dobře obalíte (viz mé fotto) tak si ani neprskne
A co se chuti týká, máte recht... Nakonec, co lze očekávat od obalovaného, kořeněného, uvařeného masa, že?
Ale jíst se to dá... Budu muset zopakovat
Opravdový řízek je řízek