Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 036 kJ / 726 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,90 g |
Tuky | 27,35 g |
Vláknina | 10,40 g |
Cholesterol | 205 mg |
Sodík | 3,46 g |
Sůl | 8,53 g |
Sacharidy | 20,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na kostky, zelí nadrobno a smícháme se všemi ostatními surovinami. Směs urovnáme do sádlem vymazaného pekáčku a zakryté upečeme. Jíme s chlebem.
Zveřejněno 15. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové maso zapečené s kysaným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2ERK
Moje poznámka
Vepřové maso zapečené s kysaným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2ERK
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 35 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 11 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 37 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 38 minutami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 9 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 13 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 15 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 15 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 16 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 16 hodinami
Tématické fráze:
zapečené maso se zelím,
vepřové maso se zelím,
vepřové maso na kysaném zelí,
veprove maso zapecene v zeli,
mleté maso s kysaným zelím,
vepřové maso pečené na kysaném zeli,
recepty do remosky z vepřového masa,
veprove maso na kyselem zeli,
maso s kysaným zelím,
zapečené vepřové s brambory a kysaným zelím,
zapecene mlete maso se zelim,
mleté maso na kysané zelí,
zapečené kysané zelí,
veprove maso na zeli,
zapečené vepřové maso,
vepřové s kysaným zelím,
maso zapečené se zelím,
veprove kysane zelí,
maso na kysaném zelí,
mleté maso zapečené se zelím
Suroviny:
maso vepřové,
zelí kysané,
sádlo,
paprika sušená pálivá,
tymián,
pepř mletý,
sůl,
bobkový list,
kmín celý,
smetana
Komentáře (26)
Mám len jednu otázku - jeden dotaz:
Čo som napísal, že Vás to tak poburuje? Že sa to podobá na Segedínsky gulás? Mne sa to tak zdá, ale to neznamená, že zrazu musia byť všetci proti mne. Koľko komentárov je tu oveľa nepríjemnejších a nič sa nedeje.
Skvělý výkon, především jste záměrně provokatér a rýpal. A jen u dané autorky
Nie.
Zrejme je už niekto s tým menom registrovaný.
Neměl jsem "mé dny", spíš Vy, když jste to psala.
Je to znak Vaší "kultury"...!
Viem, ako sa píše, som Talian, ale program mi to nedovolil...!
Jinak myslím, že neregi prosciuto měl asi své dny
Jardo, dobře jsi to napsal
Pod receptem odpovídá autor, pokud je přítomný. Není tu zvykem poroučet si a vybírat, od koho chcete odpověď slyšet a od koho ne.
P.S. prosciutto se píše s dvěma -tt-
Prepáčte, mňa by skôr zaujímal názor iných čitateľov a nie Vás ako autorky.