Vepřová plec na paprice se zakysanou smetanou
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 838 kJ / 1 395 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 161,00 g |
Tuky | 73,51 g |
Vláknina | 4,36 g |
Cholesterol | 624 mg |
Sodík | 533 mg |
Sůl | 1,13 g |
Sacharidy | 21,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová plec na paprice se zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DA1n
Moje poznámka
Vepřová plec na paprice se zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DA1n
Nejnovější recepty
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 7 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 7 hodinami
Hermelínová pomazánka se šunkou a pažitkou
Přidáno před 17 hodinami
Pivní sekaná
Přidáno před 17 hodinami
Jahodový mixík
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Macecha řezy
lenulenka1. před 14 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
vaja1 před 36 minutami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Vladka321 před 40 minutami
Tvarohovo-ovesný koláč s jablky
Majanov před 1 hodinou
Rebarborový koláč
Libasaba před 1 hodinou
Lahůdkový losos za 10 minut
Lucie1001 před 2 hodinami
Tvarohová bábovka s rozinkami
Capkajda před 2 hodinami
Bábovka s tvarohem
habis před 2 hodinami
Játrová omáčka
LenkaMarikova před 3 hodinami
Tématické fráze:
vepřové plecko na paprice se smetanou,
vepřové na paprice se smetanou,
vepřové plecko na paprice,
plecko na paprice,
vepřová plec nejlepší recepty,
vepřove na paprice,
vepřové plecko recepty,
vepřová plec,
vepřové na paprice se zakysanou smetanou,
vepřová plec recepty,
plecko se zakysanou smetanou,
vepřová plec se zakysanou smetanou,
vepřové plecko recept,
recepty z vepřové plece,
recepty z vepřového plecka,
vepřove na paprice recept,
vepřové na papryce,
zakysaná smetana recept,
recept z vepřové plece,
plecko recepty
Suroviny:
plec vepřová,
paprika sušená sladká,
cibule,
smetana zakysaná,
sůl,
olej,
máslo,
mouka hladká
Komentáře (8)
Ale znám člověka který dává do Segedinskeho guláše salko. Opravdu nechápu
No ... to Vás musím zklamat ... do tradičního szegedínského guláše se dává smetana sladká, protože samotná omáčka je dost okyselená zelím, pokud chcete přidat kyselost ... dochucuje se lákem ze zelí ...
...a co takhle Tradiční pomazánkové, he?