Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 840 kJ / 679 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,54 g |
| Tuky | 43,87 g |
| Vláknina | 3,50 g |
| Cholesterol | 3 mg |
| Sodík | 367 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 50,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkev dušená na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rvpK
Moje poznámka
Mrkev dušená na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rvpK
Nejnovější recepty
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 3 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 12 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí nudličky s ananasem
Libotovska před 31 minutami
Dýňová polévka s pórkem
Majka214 před 1 hodinou
Pangasius pod parmazánovou dečkou
poirotka před 1 hodinou
Čokoládové řezy s kokosem
Olivia1991 před 2 hodinami
Podzimní krémová polévka s opečenou slaninou a kapustičkami
tsmolova před 2 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 3 hodinami
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 10 hodinami
Jablečná polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 14 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 15 hodinami
Tématické fráze:
dušená mrkev,
mrkev recepty,
dušená mrkev recept,
mrkev na víně,
recept na dušenou mrkev,
recepty na dušena mrkev,
recepty dušená mrkev,
recepty z mrkve,
recepty na dušenou mrkev,
mrkev v receptech,
recepty mrkev,
dušená mrkev recepty,
mrkev dušena recept,
dušená mrkev na červeném víně,
dusena mrkev na cervenem vine recept,
dušená zelenina na víně,
mrkev vino,
mrkev dusena,
mrkev - recepty,
recept mrkev
Suroviny:
mrkev,
máslo,
olej,
cukr hnědý,
hořčice,
víno bílé,
jablko,
zázvor,
sůl,
pepř,
petrželka
Komentáře (8)
Posilam zaslouzeny bod a dekuji za dalsi skvely recept, ukladam.