Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 280 kJ / 306 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,00 g |
| Tuky | 2,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 220 mg |
| Sůl | 0,64 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Okouník mořský na pórkové slámě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z86w
Moje poznámka
Okouník mořský na pórkové slámě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z86w
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 5 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 5 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 5 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 5 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 6 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 7 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 7 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 8 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 9 hodinami
Tématické fráze:
okounek morsky,
morsky okounek,
příprava mořského okouna,
recepty s vokouna nilskeho,
okounek nilský recept,
okouník na pánvi,
okouník-recepty,
zlaty okounik příprava,
okoun nilsky jak ho nalozit,
uprava vokoun nylsky,
okouník nilský filet recepty,
okoun v alobale,
norský okoun,
norský okoun recept,
okoun nilský recept,
norský citronový pepř,
příprava okouníka,
okounek mořský recept,
příprava vokouna,
recepty z okounka nilského
Suroviny:
okoun mořský,
pepř citronový,
sůl,
mouka hladká,
pórek,
ghee
Komentáře (12)