Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 280 kJ / 306 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,00 g |
| Tuky | 2,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 220 mg |
| Sůl | 0,64 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Okouník mořský na pórkové slámě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z86w
Moje poznámka
Okouník mořský na pórkové slámě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z86w
Nejnovější recepty
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 23 minutami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 1 hodinou
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 2 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 2 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 19 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citrónovo badyánová kolečka
milan_houba_je_zabijak před 1 hodinou
Karlovarský knedlík
HavranPB před 10 hodinami
Vepřové kousky ve smetanovo-hořčičné omáčce
BinaSa před 11 hodinami
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
PavlaJ před 13 hodinami
Smažený sýr bez smažení
Tonja před 13 hodinami
Pudinkový likér
Merylas před 14 hodinami
Mandlové rohlíčky (výborné)
shabby před 14 hodinami
Segedínský guláš
LucieDos před 14 hodinami
Houbový guláš s klobásou
Sahula před 15 hodinami
Naložená vepřová kotleta
simonadoly před 16 hodinami
Tématické fráze:
okounek morsky,
morsky okounek,
příprava mořského okouna,
recepty s vokouna nilskeho,
okounek nilský recept,
okouník na pánvi,
okouník-recepty,
zlaty okounik příprava,
okoun nilsky jak ho nalozit,
uprava vokoun nylsky,
okouník nilský filet recepty,
okoun v alobale,
norský okoun,
norský okoun recept,
okoun nilský recept,
norský citronový pepř,
příprava okouníka,
okounek mořský recept,
příprava vokouna,
recepty z okounka nilského
Suroviny:
okoun mořský,
pepř citronový,
sůl,
mouka hladká,
pórek,
ghee
Komentáře (12)