Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 598 kJ / 382 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,50 g |
Tuky | 4,84 g |
Vláknina | 10,20 g |
Cholesterol | 32 mg |
Sodík | 108 mg |
Sůl | 0,22 g |
Sacharidy | 33,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 4. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jogurtové nepečené dia řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E5K
Moje poznámka
Jogurtové nepečené dia řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E5K
Nejnovější recepty
Panenka v kopru
Přidáno před 44 minutami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 9 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 23 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno 15. 6. 2025 17:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 37 minutami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 1 hodinou
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 1 hodinou
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 2 hodinami
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 3 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 5 hodinami
Hadrová polévka našich babiček
VeraHajany před 5 hodinami
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 8 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 9 hodinami
Tématické fráze:
dia recepty,
dia řezy,
dia řezy,
diabetické recepty,
dia dezerty,
diabetické vánoční cukroví,
jogurtový řez recept,
diabetické cukroví,
diabetický dort,
dia jogurty,
celozrné cukroví,
dia dezert,
jogurtové recepty,
diabetické moučníky,
dia nepeceny dort,
nepečené řezy,
nepečené dia cukroví,
diabetická dieta recepty,
jogurtove cukrovi,
dia jogurt
Suroviny:
jogurt,
sladidlo umělé,
rum,
vanilkové aroma,
mléko,
želatina prášková,
rama cremefine,
borůvky,
piškoty
Komentáře (24)
U tohoto druhu želatiny je třeba si dát pozor jen na to, aby tekutina na rozpouštění nebyla hodně horká, želatina by pak neztuhla. Některé zdroje uvádějí, že teplota má být maximálně 60°C , jiné že 65°C.Takže na to je třeba dávat pozor. Na trhu je i plátková želatina a různé druhy cukrárenského želé, taky želatinový ztužovač, ale s těmito výrobky moc nepracuji, tak neporadím.