Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 20 014 kJ / 4 783 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 555,52 g |
| Tuky | 261,52 g |
| Vláknina | 5,90 g |
| Cholesterol | 6,23 g |
| Sodík | 14,21 g |
| Sůl | 33,90 g |
| Sacharidy | 48,95 g |
Postup přípravy
Krok 1: Slepici, zbytky drůbežího masa (kosti, kůže apod.) a vepřovou kůži uvaříme.
Krok 2: Maso obereme s kostí (necháme na kousky) vepřovou kůži pomeleme.
Krok 3: Kabanos a uvařena vejce nakrájíme na kostky, přidáme koření a vše promícháme.
Krok 4: Přidáme syrová vejce, očištěná a nakrájená drůbeží játra a opět promícháme. Podle potřeby přidáme asi 1dcl vývaru z kůže a podle chuti přisolíme.
Krok 5: Směs naplníme do tlačenkových střev a vaříme 20 minut na jedné a 20 minut na druhé straně.
Krok 6: Po uvaření necháme tlačenku vychladnout.
Zveřejněno 4. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Drůbeží tlačenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6XVO
Moje poznámka
Drůbeží tlačenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6XVO
Nejnovější recepty
Roláda s pečeným čajem
Přidáno před 1 hodinou
Losos podle Marka Raditsche
Přidáno před 3 hodinami
Vaječná omeleta s tuňákem, sýrem a slaninou
Přidáno před 3 hodinami
Pomerančové cukroví
Přidáno před 3 hodinami
Jehněčí guláš s kapií
Přidáno před 14 hodinami
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka s krupicí a vejcem
JiZa5 před 21 minutami
Zdravý banánový chlebík
jitkaspate před 1 hodinou
Mřížkový koláč - osvědčený
Evellinka před 1 hodinou
Biskupský chlebíček
HelenaR před 2 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
verydlask před 3 hodinami
Řízky z mletého masa, sýru a mrkve
Leni1970 před 4 hodinami
Perníčky naší Haničky
Sova1 před 4 hodinami
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Slavista62 před 8 hodinami
Fofr broskvový koláč
Martula před 13 hodinami
Mleté maso na špagety
Kajkajak před 15 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí tlačenka,
krůtí tlačenka,
krůtí tlačenka recept,
kuřecí tlačenka recept,
tlačenka recept,
tlačenka,
tlačenka ze slepice,
kuřecí tlačenka klasická recept,
recept krutí tlačenka,
tlačenka kuřecí,
tlacenka z drubeziho masa,
recept na krůtí tlačenku,
drůbeží kůže,
recept kuřecí tlačenka,
tlacenka z kurete,
drůbeží tlačenka-recept,
drubezitlacenka,
recepty kureci tlacenka,
hydinova tlacenka,
drubeží huspenina
Suroviny:
maso drůbeží,
vejce,
vejce,
kabanos,
pepř,
sůl,
majoránka,
kmín drcený,
koření grilovací,
vegeta,
játra drůbeží,
kůže vepřová
Komentáře (11)
Myslím, že o tomhle tento web je, dávat sem své nápady a určitě se najde víc lidí, kteří to využijou
Nashledanou.
Doufám,že Vám vysvětlení stačí,ještě se mne můžete zaptat proč se tam ty kůže dávají.K vůli ztuhnutí.
S pozdravem
Blecha
Doufám,že nebudete zítra prezentovat tlačenku z klokaního masa nebo z jiného.
Takovéhle recepty jsou zbytečné.Stačí napsat jedenzákladní a přidat seznam záměn.
S pozdravem Blecha z Frenštátu