Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 216 247 kJ / 51 684 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3 013,98 g |
Tuky | 4 022,17 g |
Vláknina | 104,20 g |
Cholesterol | 10,47 g |
Sodík | 164,71 g |
Sůl | 402,00 g |
Sacharidy | 806,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí pečeně uzenáře Krkovičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QknL
Moje poznámka
Hovězí pečeně uzenáře Krkovičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QknL
Nejnovější recepty
Polévka s ratatouille
Přidáno před 8 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 8 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 8 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 8 hodinami
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 10 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 8 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 9 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 10 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 10 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 11 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 11 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 11 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 11 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 12 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 12 hodinami
Tématické fráze:
hovězí pečeně,
hovězí kulatá plec,
hovězí pečeně recept,
hovězí pečeně recepty,
hovězí pečeně na divoko,
frakfurtská polévka,
pečeně z krkovice,
krkovička recepty,
kulatá plec,
recepty hovězí kulatá plec,
frakfurtská pečeně,
frakfurtská omáčka,
hovězí pečeně krk recepty,
hovězí kulatá plec recepty,
hovězí kulatá plec recept,
kulatá plec recept,
frakfurtská hovězí pečeně,
pecene hovězí,
vepřová plec dle uzenáře,
hovezi pecene na speku
Suroviny:
plec hovězí kulatá,
cibule,
mrkev,
petržel,
koření,
párky,
olej,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
špek uzený
Komentáře (15)
+