Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 216 247 kJ / 51 684 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3 013,98 g |
Tuky | 4 022,17 g |
Vláknina | 104,20 g |
Cholesterol | 10,47 g |
Sodík | 164,71 g |
Sůl | 402,00 g |
Sacharidy | 806,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí pečeně uzenáře Krkovičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QknL
Moje poznámka
Hovězí pečeně uzenáře Krkovičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QknL
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 13 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 24 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 2 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 6 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 7 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 12 hodinami
Tématické fráze:
hovězí pečeně,
hovězí kulatá plec,
hovězí pečeně recept,
hovězí pečeně recepty,
hovězí pečeně na divoko,
frakfurtská polévka,
pečeně z krkovice,
krkovička recepty,
kulatá plec,
recepty hovězí kulatá plec,
frakfurtská pečeně,
frakfurtská omáčka,
hovězí pečeně krk recepty,
hovězí kulatá plec recepty,
hovězí kulatá plec recept,
kulatá plec recept,
frakfurtská hovězí pečeně,
pecene hovězí,
vepřová plec dle uzenáře,
hovezi pecene na speku
Suroviny:
plec hovězí kulatá,
cibule,
mrkev,
petržel,
koření,
párky,
olej,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
špek uzený
Komentáře (15)
+