Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 577 kJ / 855 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,69 g |
Tuky | 23,33 g |
Vláknina | 12,72 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 316 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 25,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Shawerma (šaverma) po mojom
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oZyj
Moje poznámka
Shawerma (šaverma) po mojom
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oZyj
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 5 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 7 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 13 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno 25. 8. 2025 20:30:29
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí plátky v kořeněné omáčce
Koubicka před 1 hodinou
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 2 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 3 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 3 hodinami
Chutné vafle
Kubabuba14 před 4 hodinami
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 4 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 5 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 5 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 6 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 7 hodinami
Tématické fráze:
šavarma,
kuře šavarma,
kuřecí šavarma,
tahin,
tahina,
tahina recept,
hrnec tahin,
hovězí šaverma,
šavarma recepty,
šavarma recept,
sezamová pasta tahina,
recept na kuře šaverma,
kuře shawarma,
kuřecí šaverma,
maso dáme do kuchty,
recept na kure savarma,
tahin hrnec,
shawerma maso,
kuřecí tahin,
kuřecí shawerma
Suroviny:
maso hovězí,
ocet,
ocet,
cibule,
sůl,
pepř,
indický kmín,
rajče,
petrželka,
voda,
voda,
pasta sezamová
Komentáře (12)
* JanaAli - mäsko si dáme do kuchty - jaký hrnec je kuchta? Domnívám se, že by to mohl být tlakový hrnec-"papiňák".