Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 577 kJ / 855 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,69 g |
Tuky | 23,33 g |
Vláknina | 12,72 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 316 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 25,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Shawerma (šaverma) po mojom
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oZyj
Moje poznámka
Shawerma (šaverma) po mojom
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oZyj
Nejnovější recepty
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 23 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno 14. 10. 2025 11:57:44
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí roštěná na houbách s grilovanými bramborami
Sahula před 27 minutami
Vepřová játra na zeleném pepři
Sahula před 33 minutami
Rybičková pomazánka
Kajkajak před 35 minutami
Zelná pečeně
radekfiala před 1 hodinou
Pečené zelníky se slaninou
radekfiala před 1 hodinou
Kuřecí roláda s játry
Sahula před 1 hodinou
Žampiony plněné vepřovým mozečkem
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 1 hodinou
Kuřecí nudlová polévka
vakl1 před 2 hodinami
Bábovka z pudinku
Routeu před 3 hodinami
Krevetové rizoto
Lucie1001 před 3 hodinami
Tématické fráze:
šavarma,
kuře šavarma,
kuřecí šavarma,
tahin,
tahina,
tahina recept,
hrnec tahin,
hovězí šaverma,
šavarma recepty,
šavarma recept,
sezamová pasta tahina,
recept na kuře šaverma,
kuře shawarma,
kuřecí šaverma,
maso dáme do kuchty,
recept na kure savarma,
tahin hrnec,
shawerma maso,
kuřecí tahin,
kuřecí shawerma
Suroviny:
maso hovězí,
ocet,
ocet,
cibule,
sůl,
pepř,
indický kmín,
rajče,
petrželka,
voda,
voda,
pasta sezamová
Komentáře (12)
* JanaAli - mäsko si dáme do kuchty - jaký hrnec je kuchta? Domnívám se, že by to mohl být tlakový hrnec-"papiňák".