Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 151 kJ / 1 231 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 196,10 g |
Tuky | 27,14 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 3,08 g |
Sodík | 978 mg |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 50,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Česnek pořádně utřeme se solí (nejlépe v hmoždíři). Játra nakrájíme na plátky velké 1 cm, obalíme v mouce, usmažíme do červena. Přendáme do mísy, přidáme česnek, ocet, pepř, opatrně zamícháme a necháme přikryté 10 minut. Jsou až překvapivě křehká a pivo po nich jen klouže.
Zveřejněno 4. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křehká vepřová játra k pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k2oX
Moje poznámka
Křehká vepřová játra k pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k2oX
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 19 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 23 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toskánský bůček
poirotka před 28 minutami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 32 minutami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 2 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 14 hodinami
Tématické fráze:
nejlepší vepřová játra,
jak připravit vepřová játra,
játra na pivu,
nejlepší recepty vepřová játra,
jatra na pive,
vepřová játra recepty,
veprova jatra na pivu,
křehká smažená játra,
nejlepší játra,
jak nejlépe připravit vepřová játra,
nejlepší recepty z jater,
jak nejlépe připravit vepřové játra,
nejlepsi recept na vepřová jatra,
steak z veprovych jater,
jak nejlépe připravit játra,
nejlepší recepty z vepřových jater,
vepřová játra,
křehké kuřecí kousky,
vepřové játra na pivu,
anglická vepřová na játra
Suroviny:
játra vepřová,
česnek,
ocet,
olej,
mouka hladká,
sůl,
pepř
Komentáře (8)