Zelenobílá, křupavá pomazánka

Suroviny

250 g hrudkovitého, plnotučného tvarohu
2 vrchovaté lžíce povoleného kvalitního másla (domácí je výhodou)
180 g husté zakysané smetany Chef de Créme
4 stonky řapíkatého celeru
svazek naťové cibulky
hrst pažitky
mořská sůl

Postup přípravy receptu

  1. Máslo a tvaroh vyšleháme do kompaktní hmoty a přidáme smetanu. Opět spolu vyšleháme.

  2. Cibulku, řapíkatý celer a pažitku nakrájíme nadrobno. Přidáme do tvarohové hmoty a promícháme.

  3. Osolíme podle chuti, mažeme na své oblíbené pečivo.

Komentáře k receptu Zelenobílá, křupavá pomazánka

Předchozí 1 2 3

Tématické fráze: naťový celer recepty naťový celer recept celer naťový recepty natový celer racept tvarohová pomazánka s pažitkou na´tový cler,recepty zauzený tvaroh recept naťový celeru recepty na naťový celer krupava cibulka-recept jaky je rod celer recept celer natový celer natovy recept celer natový natový celeru pomazánka naťový celer křupabá pomazánka recepty- naťový celer recept na naťový celer pomazanka z natoveho celeru