

Zelenobílá, křupavá pomazánka
Suroviny
- 250 g hrudkovitého, plnotučného tvarohu
- 2 vrchovaté lžíce povoleného kvalitního másla (domácí je výhodou)
- 180 g husté zakysané smetany Chef de Créme
- 4 stonky řapíkatého celeru
- svazek naťové cibulky
- hrst pažitky
- mořská sůl
Postup přípravy receptu
Máslo a tvaroh vyšleháme do kompaktní hmoty a přidáme smetanu. Opět spolu vyšleháme.
Cibulku, řapíkatý celer a pažitku nakrájíme nadrobno. Přidáme do tvarohové hmoty a promícháme.
Osolíme podle chuti, mažeme na své oblíbené pečivo.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Zelenobílá, křupavá pomazánka
-
rebeka:Nadi, dneska jsem si ji připravila k odpolední svačince. Jen bez másla, aby tam bylo méně kaloooorií
Je výborná, krásně křupavá
Posílám fotečky
-
Dnes som vyrábala, v podstate to isté - len miesto tvarohu bryndza. Chutí nám.
-
venca: copak, nechutnalo
-
muj ty bože
-
magdalenka:
rapujem aj rapíkujem, teba pri tom vychvaľujem..
-
Pekne rapuješ či rapíkuješ...
-
jó taky bych si teď smlsla a křupla
no nic houska se šunkou je také dobrá
-
suslajda:
a jéjé
tak přeju brzké uzdravení
-
Ale to já přece vím
ale lednice zeje práznotuo, páč ležím s chřipajznou a zásoby docházejí, tak nejdřív směr krám a pak kuchyně
-
Krásná práce
Křupe až sem!
+ bod
-
suslajda:
do krámu
ale tam ti ji nedají.. musíš nabrat směr kuchyň
díky i tobě
-
Moc pěkná pomazánka určitě vyzkouším jen co se dostanu do krámu
+13
-
Taky bych si pochutnala
+
-
Anna Kocikova:
nevidím ničehož nic
dějuju, Anni
všem děkuju, a zkuste někdo udělat -
Jsme pomazánkoví
Nahoď na chlebík,nebo ho nevidíš,jak je nastrčený,chudák malý,suchý před monitorem