Suroviny
Porce: Dle velikosti knedlíčků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 906 kJ / 695 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,83 g |
Tuky | 36,38 g |
Vláknina | 8,98 g |
Cholesterol | 374 mg |
Sodík | 1,05 g |
Sůl | 2,29 g |
Sacharidy | 59,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šunkové knedlíčky jednoduché - zavářka do polévky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jy4y
Moje poznámka
Šunkové knedlíčky jednoduché - zavářka do polévky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jy4y
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Třešňová granita
Přidáno před 4 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 7 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 9 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno před 23 hodinami
Naložený česnek v sádle
Přidáno před 23 hodinami
Grilovaný kapr
Přidáno 29. 6. 2025 16:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 1 hodinou
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 1 hodinou
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 1 hodinou
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 1 hodinou
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 2 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 4 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 6 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Alenulle před 6 hodinami
Kakaový krém do řezů
Annanas před 7 hodinami
Tématické fráze:
jednoduché polévky,
knedlíčky do polévky,
zavářka do polevky,
zavářky do polévky,
polévka se šunkovými knedlíčky,
zavarky do polevek,
knedlíčky ze zavářky,
šunkové polévkové knedlíčky,
ruzne zavařky do polevky,
sumkove knedlicky,
knedlíčky do polévky z rohlíku,
šunkový knedlíček,
šunková polévka,
různé knedlíčky do polévky,
šumkové knedlíčky do polévky,
šumkové knedlíčky do polévky,
polévka s šunkovými knedlíčky,
knedlíčky do polévky z kuřecích prsou,
různé zavářky do polévek,
zavářka do uzené polévky
Suroviny:
rohlík,
mléko,
vejce,
máslo,
cibule,
šunka,
petrželka zelená,
sůl,
květ muškátový,
strouhanka
Komentáře (30)
S chutí ti přidávám 12. bodík
Ono je dobré si takovéhle zavářky umíchat o chvíli dřív a nechat ustát,protože ta strouhanka ještě "nabobtná" a pak vidíš jestli je to na zaváření akorát,nebo to chce lehce dohustit - ale to ty určitě víš
A děkuju za Beethovena...