Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 958 kJ / 946 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,69 g |
Tuky | 47,00 g |
Vláknina | 15,64 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 970 mg |
Sůl | 2,25 g |
Sacharidy | 32,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chalupářský šmitec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dq0n
Moje poznámka
Chalupářský šmitec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dq0n
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 18 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 21 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 14 minutami
Pečená švestková povidla
perseus před 36 minutami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 2 hodinami
Bramborové knedlíky
essinKa před 2 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 2 hodinami
Zelná polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 3 hodinami
Residential Properties
ResidentialProperties před 4 hodinami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 4 hodinami
Tématické fráze:
pomazánka šmitec,
chalupářský šmytec,
pomazánka šmitec recept,
pomazánka šmitec + recept,
šmitec pomazánka,
vepřový šmitec,
chalupářský šmytec recept,
chalupářské recepty,
chalupářské nudličky,
kuřecí šmitec,
kuřecí šmytec,
pomazánky šmitec,
pomazánka šmytec,
smytec recept,
smytec pomazanka,
recept na pomazanku šmitec,
vepřový šmytec,
recept na šmytec,
šmytec z kuřecího masa,
šmitec z kuřecího masa
Suroviny:
maso vepřové,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
sůl,
česnek,
cibule,
olej,
žampióny,
kapie sterilovaná,
kečup sladký,
omáčka worcesterová,
křen
Komentáře (3)