Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 367 kJ / 566 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 33,45 g |
Vláknina | 5,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,48 g |
Sůl | 5,95 g |
Sacharidy | 48,90 g |
Postup přípravy
smíchám olej, med, kečup, nasekaný rozmarýn, rozmačkaný česnek, sójovou omáčku, pivo a naliji na květák a ještě zapeču tak 7 minut. K tomu jsem dávala bramborovou kaši.
Zveřejněno 31. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák na pivu a medu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KR6z
Moje poznámka
Květák na pivu a medu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KR6z
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 7 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 19 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 22 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
vaclavtrnka2010 před 21 minutami
Jednoduché máslové sušenky
Kucharinqqqq před 23 minutami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 1 hodinou
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 1 hodinou
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 1 hodinou
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 1 hodinou
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 2 hodinami
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 2 hodinami
Tématické fráze:
kvetak recepty,
recepty z květáku,
květák recept,
recepty květák,
recept na květák,
recept květák s pivem,
květák na černém pivu,
restovaný květák s medem,
recepty na kvetak,
recepty s květákem,
marinada na květak,
květák v pivním těstíčku v troube,
med a pivo omáčka,
omáčka med a pivo
Suroviny:
květák,
mouka hladká,
mléko,
sůl,
pepř,
olej,
kečup sladký,
med,
omáčka sojová,
pivo černé,
česnek,
rozmarýn čerstvý
Komentáře (6)