Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 354 kJ / 563 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,30 g |
| Tuky | 17,15 g |
| Vláknina | 8,80 g |
| Cholesterol | 57 mg |
| Sodík | 154 mg |
| Sůl | 0,33 g |
| Sacharidy | 79,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špekáčkový kotlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w0nJ
Moje poznámka
Špekáčkový kotlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w0nJ
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 4 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 19 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 20 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 22 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 23 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno 18. 12. 2025 11:04:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 13 minutami
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 2 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 3 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 4 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 4 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 12 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 13 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 15 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 15 hodinami
Tématické fráze:
kotlík kačera donalda,
co uvařit v kotlíku,
kotlik,
kotlikove recepty,
spekackovy special,
recepty z kotlíku,
pálivý fazolový kotlík,
co uvařit ze špekáčků,
kotlík recept,
co se dá uvařit v kotlíku?,
pečený kačer,
špekáčkový boršč,
kuchařka kačera donalda,
co uvařit v kotlíku,
kotlíkový guláš kačera donalda,
recept na kotlík,
co se dá uvařit v kotlíku,
jak uvarit kacera,
kačera donalda kotlik recept,
špekáčkový dort
Suroviny:
špekáček,
brambory,
olej,
mléko,
protlak rajčatový,
smetana,
sůl,
pepř,
bazalka čerstvá
Komentáře (8)
Doufám, že Vám doma moc chutnalo a děkuji za bodík.
Špekáčkový kotlík nemusí být vůbec špatný, tak ti dávám 1.boda