Staříčkovy zemáky s česnekem
I z běžných surovin můžeme snadným způsobem připravit pochoutku. Kolečka brambor dobře okořeníme a poté upečeme v troubě do růžova. Na závěr brambory promícháme s utřeným česnekem.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 341 kJ / 1 038 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,52 g |
Tuky | 1,17 g |
Vláknina | 27,88 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 288 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 212,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Staříčkovy zemáky s česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JZpg
Moje poznámka
Staříčkovy zemáky s česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JZpg
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 8 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 8 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 8 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 21 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy se zakyskou
Koffi před 55 minutami
Bábovka...
Marcela0123 před 58 minutami
Plovdivské maso
Barunka1 před 2 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 2 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 2 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 2 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 2 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 3 hodinami
Pizza Valencia
Alena194 před 3 hodinami
Tématické fráze:
pecene zemaky,
zemaky v troubě,
zapékané zemáky,
pecene zemaky v troube,
zapecene zemaky,
zemaky pecene v troube,
koření na pečené brambory,
zemaky na rozmarynu,cesneku a olivovem olej,
výborné zemáky,
francouské zemáky,
recept pecene zemaky,
francouzké zemáky,
zemaky v troubě se slupkou,
zemaky v troube recept,
zapekany zemaky,
pečené zemáky a zelenina,
recepty na opekané zemáky,
opekané zemáky,
staříčkovy brambory,
francouzké brambory na víc spůsobů
Suroviny:
brambory rané,
sůl,
kmín celý,
koření na americké brambory,
olej,
česnek
Komentáře (17)