Staříčkovy zemáky s česnekem
I z běžných surovin můžeme snadným způsobem připravit pochoutku. Kolečka brambor dobře okořeníme a poté upečeme v troubě do růžova. Na závěr brambory promícháme s utřeným česnekem.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 341 kJ / 1 038 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,52 g |
| Tuky | 1,17 g |
| Vláknina | 27,88 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 288 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 212,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Staříčkovy zemáky s česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JZpg
Moje poznámka
Staříčkovy zemáky s česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JZpg
Nejnovější recepty
Dýňový chlebíček
Přidáno před 11 minutami
Šťavnatí švábi
Přidáno před 14 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 17 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 19 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 22 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní kuřecí paličky
wimra před 24 minutami
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 5 hodinami
Dršťková polévka
Sahula před 7 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 7 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 7 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 9 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 9 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 12 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 12 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
pecene zemaky,
zemaky v troubě,
zapékané zemáky,
pecene zemaky v troube,
zapecene zemaky,
zemaky pecene v troube,
koření na pečené brambory,
zemaky na rozmarynu,cesneku a olivovem olej,
výborné zemáky,
francouské zemáky,
recept pecene zemaky,
francouzké zemáky,
zemaky v troubě se slupkou,
zemaky v troube recept,
zapekany zemaky,
pečené zemáky a zelenina,
recepty na opekané zemáky,
opekané zemáky,
staříčkovy brambory,
francouzké brambory na víc spůsobů
Suroviny:
brambory rané,
sůl,
kmín celý,
koření na americké brambory,
olej,
česnek
Komentáře (20)