Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 348 kJ / 1 517 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 135,70 g |
Tuky | 59,80 g |
Vláknina | 10,44 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 1,05 g |
Sůl | 3,53 g |
Sacharidy | 105,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená polenta s kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K8El
Moje poznámka
Zapečená polenta s kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K8El
Nejnovější recepty
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 6 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 7 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno 20. 8. 2025 04:40:10
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno 19. 8. 2025 22:56:11
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 8 minutami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 18 minutami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 37 minutami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 37 minutami
Cuketové placičky s ovesnými vločkami
Globus před 1 hodinou
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
humlovatereza před 1 hodinou
Sladkokyselá čínská kuřecí polévka
MarcelaPa před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
richkal před 2 hodinami
Tématické fráze:
polenta recept,
zapečená polenta,
polenta,
polenta recepty,
polenta cena,
recept zapečená polenta,
recepty z polenty,
polenta s mletým masem,
zapečená polenta recept,
polenta s kuřecího masa,
zapecena polenta recepty,
kuřecí maso s polentou,
recept polenta maso,
recept, polenta,
recept polenta,
maso s polentou,
zapečená mozzarella,
kure s polentou,
kuřecí s polentou,
smetanová polenta s květákem
Suroviny:
polenta instantní,
maso kuřecí mleté,
rajče cherry,
cibulka jarní,
cibule červená,
sýr mozzarella,
bylinky,
petrželka hladkolistá,
bujón drůbeží,
olej olivový,
máslo,
sůl,
pepř
Komentáře (13)
Použila jsem svou oblíbenou 4-misku a do každé jsem udělala trošku jinou variantu: paprika / jarní cibulka / rajčata / pórek a na povrchu je mozzarella / niva / eidam. Po ochutnání si myslím, že jsem mohla do manželova sektoru dát trochu víc koření a možná kousek slaniny - tohle na něj bude moc jemné
Tvé fotky jsou fantastické!
Vypadá to moc dobře