Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 369 kJ / 1 522 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 175,72 g |
| Tuky | 75,80 g |
| Vláknina | 15,88 g |
| Cholesterol | 476 mg |
| Sodík | 635 mg |
| Sůl | 1,94 g |
| Sacharidy | 27,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos ve špenátovém lůžku se sýrovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qjnk
Moje poznámka
Losos ve špenátovém lůžku se sýrovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qjnk
Nejnovější recepty
Kakaové pusinky
Přidáno před 44 minutami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 3 hodinami
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 4 hodinami
Vánoční vaječný likér
Přidáno před 11 hodinami
Datlové měsíční koláčky (Mooncake)
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezlepkové linecké
Hankali před 1 minutou
Květákový mozeček s bramborami z jedné pánve
monyss před 34 minutami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
BronislavaP před 37 minutami
Ovesné banánové sušenky
Panova před 44 minutami
Vánočka III
IvaBrabi před 1 hodinou
Tradiční kynutá vánočka
lenkadra před 2 hodinami
Vánočka II
JajkaP před 3 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
chatrca před 5 hodinami
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 11 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 12 hodinami
Tématické fráze:
losos se špenátem,
losos špenát,
losos na špenátu,
recepty losos se špenátem,
losos se spenatem recept,
losos spenat recept,
losos se sýrovou omáčkou,
losos recepty se spenatem,
recept losos špenát,
losos se špenátovým přelivem,
losos se špenátem a sýrovou omáčkou,
recept losos se špenátem,
losos se špenátovou omáčkou,
losos recept se spenatem,
recepty losos špenát,
losos a spenat,
recept na lososa se špenátem,
špenát losos,
losos recept,
losos špenát recepty
Suroviny:
losos,
máslo,
citron,
špenát listový,
česnek,
smetana,
sýr tavený,
sůl
Komentáře (16)
Jen jsem dala ovčí přírodní sýr - byl v tom vynikající, doufám, že ti to nevadí
Jendo, troubit na nejvyšší teplotě stačí něco mezi 10-15 minutami, záleží na velikosti filetu, těm dnešním (větším) jsem raději dopřála čtvrthodinku...