Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 807 kJ / 671 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,36 g |
Tuky | 14,71 g |
Vláknina | 7,00 g |
Cholesterol | 2,08 g |
Sodík | 349 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 47,71 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachní jatýrka v bagetce na provensálský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0B2G
Moje poznámka
Kachní jatýrka v bagetce na provensálský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0B2G
Nejnovější recepty
Grilovaná cuketa s parmskou šunkou
Přidáno před 5 hodinami
Šťavnatý McChicken burger
Přidáno před 11 hodinami
Krkovička s olivami, nivou a smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno 13. 8. 2025 13:48:03
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno 13. 8. 2025 13:27:02
Hruškové tiramisu
Přidáno 13. 8. 2025 11:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa s omáčkou
Penkapa před 13 minutami
Pangas v česneku a bylinkách
Jitka488 před 2 hodinami
Přesnídávka jablečná
SidiJita před 2 hodinami
Paprika se sýrem pečená
Ivana64 před 3 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Marek Gloser před 4 hodinami
Brambory pečené v horkovzdušné fritéze
kimlo před 6 hodinami
Zapečený kapr s bramborama a rajčaty
limosek před 7 hodinami
Omáčka nejen na špagety
Merylas před 7 hodinami
Polévka z kadeřávku a mrkve
janickajan před 7 hodinami
Linecký rybízový koláč pod sněhem
Milaxxx před 7 hodinami
Tématické fráze:
bageta s kachním masem,
játra na víně, provencálské koření,
kachní jatýrka,
vepřové maso na sečuanský zpusob,
kachní játra s bagetkou,
jatra v bagetce
Suroviny:
játra kachní,
koření provensálské,
pepř sečuánský,
protlak rajčatový,
sůl,
balsamico,
omáčka worcesterová,
paprika čerstvá červená,
cibule červená,
česnek,
bageta
Komentáře (11)